Get this Widget

Epta SpA devine acționarul majoritar DAAS

0

DAAS INTERNATIONAL GROUP își continuă politica de dezvoltare și de extindere pe alte piețe, prin semnarea unui parteneriat cu Epta SpA, grup internațional specializat în industria de refrigerare comercială cu sediul în Milano, având 5.000 angajați, 11 fabrici și 40 de birouri de vânzare și service la nivel mondial, cu o cifră de afaceri anul trecut de 888 mil euro. Epta SpA devine asociat majoritar al DAAS.

“A deveni parte a Grupului Epta reprezintă o oportunitate importantă pentru noi să combinăm performanța remarcabilă în domeniu, care a fost mult timp caracteristica noastră distinctivă, cu o gamă largă de soluții de vârf pentru a putea rămâne cu un pas înaintea cerințelor clienților noștri, asigurându-ne că vom continua să fim punctul lor de referință”. El concluzionează: “Serviciul nostru de 360° conduce clientul pe parcursul întregului proces, de la proiectare până la procesul de engineeringing, instalare și servicii post-vânzare, acum putându-se baza pe expertiza unui Grup internațional al cărui principal rol de dezvoltare este inovarea tehnologică. Le mulțumesc pe această cale avocaților noștri, Radu Diaconu și Ștefan Mantea de la Radu și Asociații SPRL, pentru ajutorul pe care ni l-au dat pe tot parcursul tranzacției,” a declarat Daniel Mocanu, acționarul principal și Director General al DAAS. 

DAAS intră în acest parteneriat cu o echipă de 200 de specialiști, având competențe și know how în engineering, project management, montaj și aftersales service în industria de refrigerare comercială și industrială și HORECA, cu o experiență de 25 ani pe piața din România și pe piețe externe cum ar fi Germania, Austria, Grecia, Belgia, Coasta de Fildeș.

Prin semnarea acestui parteneriat, Epta SpA va deveni asociatul majoritar DAAS.

“Avem plăcerea de a îi ura bun venit companiei DAAS, partenerul nostru de afaceri de lungă durată, de peste 15 ani. Acest acord ne va permite să creștem împreună și să devenim și mai competitivi, beneficiind reciproc de competențele fiecăruia dintre noi. Scopul nostru este să livrăm proiecte la cheie în România datorită gamei largi de soluții tehnologice avansate și durabile. În același timp, dorim să oferim un sprijin îmbunătățit clienților la nivel local, în fiecare etapă a proiectului,” a spusMarco Nocivelli, Președintele și Directorul General al Epta.

Consultanții care au susținut operațiunea au fost, pentru Epta, PWC și David Si Baias (due diligence) și Schoenherr (asistență juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu și Asociații SPRL. Încheierea acordului va avea loc în urma evaluărilor legale și a emiterii unui aviz pozitiv de către Consiliul Concurenței.

Autor: Victoria Preda
Foto: DAAS INTERNATIONAL GROUP/ Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply