Get this Widget

Eugene Estate intră pe piața din București

0

Eugene Estate, companie românească de consultanță imobiliară specializată în domeniul rezidențial, intră și pe piața din București. Firma a fost înființată de Eugen Encuțescu în anul 2000 la Timișoara.

Filiala din București a companiei va fi condusă de Dan Țiganu, anterior chief sales officer la Premier Estate Management (2016-2018) și sales director Allizanz-Țiriac Asigurări (1998-2016). În cadrul acestei sucursale vor lucra 60 de brokeri imobiliari.

Decizia de a intra pe piața din București vine oarecum firesc după 19 ani de activitate pe segmentul rezidențial din vestul României. În tot acest timp am crescut și ne-am dezvoltat, am întâmpinat greutăți și am reușit să trecem cu succes de ele, să ne maturizăm atât profesional, cât și economic astfel încât să putem trece cu business-ul nostru într-o altă etapă. Când am ales sediul filialei din București, am luat în calcul accesibilitatea, atât pentru clienții noștri, cât și pentru brokerii imobiliari care își vor desfășura activitatea în cadrul companiei noastre și nu puteam alege o altă zonă decât cea ultracentrală. Accesul la transportul în comun este facil, reprezentat în mod special de cele două guri de metrou care ne flanchează (Unirii și Universitate). Totodată, există și locuri de parcare aflate la cel mult patru minute de mers pe jos față de sediu. În plus, fiecare dintre cele cinci etaje ale clădirii poartă un dram din istoria Bucureștilor”, declară Eugen Encuțescu, fondatorul companiei de consultanță imobiliară Eugene Estate.

Piața este stabilă, iar tipologiile de clienți din București se regăsesc peste tot în țară. Clientul, atât în calitate de cumpărător, cât și în cea de vânzător a ajuns să fie mult mai informat, iar acest aspect este mai mult decât salutar și atestă maturitatea din prezent a pieței rezidențiale. Mai mult, odată cu modificarea normelor bancare în ceea ce privește acordarea creditelor se înregistrează o mai mare deschidere în a apela la ajutorul unui specialist. Nevoia de intermediere este acum completată și de nevoia de a eficientiza bugetele existente sau țintite de către ambele părți implicate ”, declară Dan Țiganu, manager Eugene Estate București.

Autor: Victoria Preda
Foto: Eugene Estate 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply