Get this Widget

Familia “Vânătorului de crocodili” va lansa o emisiune de televiziune

0

Familia “Vânătorului de crocodili”, regretatul naturalist şi prezentator TV australian Steve Irwin, continuă lupta pentru protejarea naturii, lansând  o emisiune de televiziune educativă.

Noua emisiune, intitulată “Crikey! It’s the Irwins”, îi va prezenta pe Terri – văduva lui Steve Irwin – şi pe cei doi copii ai cuplului, Bindi şi Robert, în timp ce au grijă de animalele care trăiesc la Australia Zoo din Queensland, dar şi în timp ce se aventurează într-o serie de expediţii în natură.

Steve Irwin, ale cărui documentare despre animale au fost extrem de populare în lumea întreagă, a murit în 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost înţepat în inimă de acul unei pisici de mare în timpul unei filmări ce avea loc în zona Marii Bariere de Corali din nordul Australiei.

Vom păşi pe urmele tatălui meu şi tot ceea ce noi facem astăzi la Australia Zoo şi la asociaţia Worldlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat“, a declarat Bindi Irwin, vorbind pentru Reuters despre activitatea de conservare a naturii desfăşurată de familia sa, scrie AGERPRES.

În această emisiune, vă vom arăta câteva momente uimitoare, în care reflectăm asupra lucrurilor pe care el obişnuia să le facă, de la hrănirea unor crocodili la mângâierile acordate unor koala. Apoi, ne veţi vedea făcând exact aceleaşi lucruri, asigurându-ne că lucrurile la care el ţinea cel mai mult vor continua să existe şi în viitor“, a mai spus Bindi Irwin.

Bindi Irwin, care a avut în trecut propria emisiune de televiziune, va putea fi văzută în timp ce lucrează la spitalul acelei grădini zoologice. Fratele ei a spus că familia Irwin va călători şi în străinătate în cadrul noului show TV.

Emisiunea “Crikey! It’s the Irwins” va debuta pe 28 octombrie pe postul de televiziune Animal Planet.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto: Steve Irwin & Family

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply