Get this Widget

FlorideLux a deschis o nouă florărie în Constanța

0

FlorideLux a deschis o nouă florărie în Constanța. Noul atelier floral FlorideLux se poziționează ca o florărie complet tehnologizată, ce pune la dispoziția clienților săi o diversitate mare de produse pregătite de o echipă de floriști specializați.

Potrivit reprezentanților companiei, orașul Constanța s-a situat pe locul doi în topul vânzărilor FlorideLux.ro, în urma analizei comportamentului de consum al clienților florăriei. În ceea ce privește profilul cumpărătorului constănțean, acesta este dispus să cheltuiască în medie 160 RON, preferând buchetele de flori, cupolele cu trandafiri criogenați, animalele din flori tridimensionale, dar și coșurile elegante.

„Piața de floristică din Constanța, cu un potențial de dezvoltare enorm, dar și cererea tot mai crescută a produselor FlorideLux în oraș ne-au determinat să deschidem o nouă florărie prin care să venim în întâmpinarea tuturor cerințelor clienților noștri, fie că vorbim de persoane fizice, fie de companii. Odată cu inaugurarea FlorideLux Constanța aducem un concept nou de florărie, în care îmbinăm tehnologia performantă cu inventivitatea și calitatea aranjamentelor florale pregătite cu iscusință de echipa noastră de floriști artizani”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Investiția în noua locație din Constanța s-a ridicat la 20.000 de euro și a constat în amenajarea florăriei și utilarea ei cu mobilier, echipamente tehnice profesionale și cu o cameră frigorifică care permite păstrarea florilor în condiții optime de temperatură și umiditate. Compania estimează recuperarea investiției în aproximativ doi ani de activitate a florăriei pe piața constănțeană.

Autor: Victoria Preda
Foto: FlorideLux
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply