Get this Widget

FlorideLux deschide un nou atelier-florărie în Ploiești

0

FlorideLux  a deschis o nouă florărie în Ploiești. Noua florărie FlorideLux aduce un nou concept pe piața floristică din Ploiești, care îmbină tehnologia cu creativitatea și calitatea aranjamentelor florale, realizate de floriști artizani cu pregătire vastă în domeniu.

În noul atelier floral FlorideLux din Ploiești, clienții vor putea găsi flori și plante importate din toate colțurile lumii, cupole și aranjamente cu trandafiri criogenați, cutii cu flori exclusiviste, buchete și coșuri cu flori, flori speciale pentru nuntă sau botez, dar și recipiente elegante, decorațiuni speciale sau cadouri corporate.

Deschiderea unei noi florării în Ploiești a fost un pas firesc în dezvoltarea noastră, mai ales că exista deja o cerere expresă a clienților noștri din Prahova. Aici am descoperit o piață matură, în care clienții acordă o atenție deosebită calității florilor și designului floral. De asemenea, țin foarte mult să aibă un profesionist cu care să se consulte și care să le inspire încredere, iar echipa noastră de floriști artizani cu o experiență vastă reprezintă un punct forte în această privință”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Investiția în noua locație din Ploiești s-a ridicat la 10.000 de euro și a constat în amenajarea spațiului și dotarea acestuia cu o cameră frigorifică profesională, cu pereți din sticlă. Potrivit reprezentanților FlorideLux, în primul an de activitate, compania estimează vânzări de aproximativ 120.000 de euro pentru noua florărie din Ploiești.

Autor: Victoria Preda
Foto: FlorideLux/ Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply