Get this Widget

Fuziune în imobiliare. RE/MAX Trend și Agenția Moldova Imob își unesc forțele

0

Cea mai recentă fuziune din domeniul imobiliar vizează piața din Moldova. RE/MAX Trend și Agenția Moldova Imob și-au unit forțele pentru a crea cel mai puternic brand local în domeniul imobiliar.

Noua construcție rezultată se va numi RE/MAX Moldova Imob și urmează să fie condusă de Ciprian Barb, Broker/Owner-ul biroului local RE/MAX Trend și cei doi fondatori ai agenției Moldova Imob, Florin Nedelcu și Mihai Catana.

Am avut ocazia ca în urmă cu mai bine de 10 ani să activăm sub umbrela francizei RE/MAX și am înțeles încă de atunci puterea conferită de acest brand. Toată atenția pe care sistemul RE/MAX o acordă este focusată către client, ceea ce se traduce prin investiții constante în formarea agenților ca profesioniști, respectiv calitatea serviciilor oferite susținute de un cod etic foarte bine stabilit. Suntem încântați de această asociere și credem că acest parteneriat va aduce un plus de valoare pieței imobiliare din Bacău”, a declarat Florin Nedelcu, Broker/Owner RE/MAX Moldova Imob.

Agenția Moldova Imob, un brand local de top

Agenția Moldova Imob a fost fondată de către Florin Nedelcu și Mihai Catana în urmă cu 12 ani, reușind să devină un brand de top pe piața locală, cu o echipă mare și stabilă, precum și un mod de lucru orientat spre reprezentarea intereselor clienților. Decizia de achiziționare a unei francize s-a datorat, conform spuselor celor doi B/O, progresului realizat de echipa RE/MAX România în ultimii cinci ani.

Toți cei ce activăm în domeniul imobiliar ne dorim să avem în spate o echipă de profesioniști, care să adune ideile de succes de la nivel global și să le implementeze zi de zi, în vederea creării unui pachet de servicii care să satisfacă nevoile clienților, dar și ale celor care lucrează în cadrul unui birou RE/MAX. Suntem de părere că preluarea Master francizei de echipa actuală  RE/MAX România a determinat creșterea puterii brandului la nivel național, atât prin dezvoltarea rețelei, cât și prin creșterea numărului de agenți la nivel național, coroborat cu nivelul de educație pe care aceștia îl primesc”, a adăugat Mihai Catana, Broker/Owner RE/MAX Moldova Imob.

Consolidarea poziției pe piața din Bacău

Broker/Owner-ul Ciprian Barb, care mai conduce încă două birouri RE/MAX, în Piatra Neamț și Iași, a deschis RE/MAX Trend în vara anului trecut. Activând în cadrul agenției de peste doi ani, consideră că ritmul de dezvoltare al acestui brand este unul foarte dinamic, motiv pentru care este esențial ca deținătorii francizelor să mențină constant progresul.

Am ales să asociez biroul RE/MAX Trend cu cea mai cunoscută agenție imobiliară locală și împreună să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim, atât clienților, cât și colaboratorilor noștri. Printre obiectivele noastre se numără, așadar, consolidarea poziției de lider pe piața imobiliară din Bacău, atât în ceea ce ține de rezultatele financiare, cât și în popularitate. Avem încredere că până la finele acestui an ne vom poziționa între primele 10 birouri din topul RE/MAX România”, declară Ciprian Barb, Broker/Owner RE/MAX Moldova Imob.

Autor: Victoria Preda
Foto: Pixabay.com/ RE/MAX România

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply