Get this Widget

Gabriela Firea le mulțumește medicilor care i-au salvat viața

0

Gabriela Firea le mulțumește medicilor care i-au salvat viața. Ea a fost externată vineri din spitalul în care săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală.

A sosit și ziua mult așteptată a externării din spital, după intervenția chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoștința pe care o port în suflet. Cumpenele nu se programează. Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urma”, a declarat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a dorit să-i menționeze pe toți cei care i-au fost alături într-un moment de cumpănă din viața sa, reliefând profesionalismul cadrelor medicale din spitalul în care a fost tratată.

Mulțumiri din tot sufletul desăvârșiților profesioniști și, în plus, oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat : Conf. Univ. Dr. Iulian Brezean – Managerul Spitalului Dr. I. Cantacuzino, Clinica de Chirurgie I.Juvara, Dr. Sorin Petrea – Director Medical, medic primar, Dr. Eduard Catrina – medic primar, Dr. Mihaela Vâlcu – medic primar, Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. O echipă de chirurgi români de talie internațională care fac minuni zilnic, într-un spital din București. Mii de mulțumiri întregului personal : asistente, infirmiere – competenți și umani. Cu toți bolnavii! Cu absolut toți!”, a punctat Gabi Firea.

Urmează perioada de recuperare

Primarul Capitalei a vorbit și despre motivele care au dus la această intervenție chirurgicală, făcând public faptul că operația a fost cauzată de o ocluzie intestinală, care a adus-o de urgență la spital.

Urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reîntegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament și mai îndelungate!

Țin să aduc mulțumiri încă o dată medicilor extraordinari de la spitalele Colentina, Sanador și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, unde am realizat, de asemenea, mai multe investigații medicale, din decembrie și până acum.

Cum să nu ai puterea să lupți cu orice suferință, când ai aproape familia, prietenii din viața de zi cu zi, dar și pe cei din tarâmul virtual, colegii. Sunt o norocoasă, din acest punct de vedere! Toată lumea s-a concentrat și la birou cât a putut mai bine, pentru a reuși să trecem cu bine peste această perioadă grea.
Regret că, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc, era complicat să folosesc des telefonul, pentru a răspunde mesajelor de susținere. O fac acum, înzecit!

Firește, nimic nu este posibil fără Dumnezeu, căruia îi aduc mulțumiri neîncetate din toată ființa mea.
M-am simțit ocrotită în cele mai dificile momente și sunt bucuroasă că nu am deznădăjduit. Vorba de aur a duhovnicului sfânt : “Răbdare, răbdare, răbdărică.. răbdarea este ruptă din rai””, a încheiat Gabi Firea.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Gabriela Firea Facebook

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply