Get this Widget

Gândul la Ordinea Zilei: Cea mai puternică energie creatoare este iubirea

0

Viața începe cu prima rază de lumină, o emoție puternică inundă spațiul și energia vibrează și pune în mișcare fiecare celulă, un univers numit om.

Sufletului îi este necesară o perioadă de timp să se integreze și să se echilibreze cu materia și așa devin una, începând o nouă viață, dintr-o nouă perspectivă.

Așa cum Pământul are un Soare interior așa și fiecare ființă sau Planetă are o scânteie care îi dă viață și energie, un centru energetic care se manifestă și se auto-creează.

Știm că cea mai puternică energie creatoare este iubirea, o legătură cu tot Universul ce transcende spațiul și timpul.

Există o mulțime de mesaje, de informații care ne ajută să cunoaștem mai mult. Uneori sunt bune, dar alteori mai puțin bune.

Adevărul este cel care rezonează cu noi și îl simțim în inimă sub formă de bucurie și înălțare.

Primim mesaje de la multe entități, prin oameni, prin vise, uneori oamenii ajung să se roage la maeștri falși sau zei închipuiți. Dar de fapt totul are un sens și un scop, pentru că numai așa ajungem să înțelegem adevărul. Descoperim că cel mai importantă este credința în Dumnezeu, în noi înșine, în inimă.

Dumnezeu ne vorbește prin oameni, prin natură și prin tot ce ne înconjoară, pentru că totul face parte din EL, nimic nu este în afara LUI.

Dumnezeu vrea ca noi să fim fericiți, suntem creați din iubire și evoluția noastră este prin ceea ce dăruim.

Suntem liberi să facem alegeri, dar în același timp responsabili pentru ele, tot ce facem afectează universul nostru.

Eu cred că există o multitudine de  civilizații, avansate sau mai puțin avansate ca noi. Suntem în locul potrivit scopului pe care l-am ales, dar și pentru a fi împreună cu familia de suflete.

Scopul vieții este să trăim în cel mai frumos mod posibil și să ne redecoperim pe noi într-o nouă formă mai evoluată, pentru că sufletul evolueză numai prin experiențe trăite.

Suntem în mijlocul schimbării.

Înălțarea a început de ceva vreme și continuă cu noi, mulți am venit să ajutam, chiar știind că nu va fi ușor într-o lume a dualității.

Dumnezeu ne iubește ! Dumnezeu mă iubește ! Dumnezeu te iubește!

Suntem egali în fața Lui, dar diferiți și asta este frumusețea.

Autor: Laurențiu Vasilescu
Foto: Pixabay.com

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply