Get this Widget

Gândul la Ordinea Zilei: Viața trebuie trăită cât mai frumos!

0

Bogația spirituală este un proces al sufletului, se acumulează clipă de clipă, viața după viată, printr-o infinitate de experiențe. Sunt câțiva ani de când am pășit cu încredere într-o nouă lume, o lume care mi-a deschis noi căi și noi perspective despre viață. O viață care se scrie și se descrie în fiecare clipă și care ne definește cine și ce suntem.

Într-o lume care funcționează pe principiul dualității, unde binele și răul se contopesc și ne poartă printr-o mare de experiențe. La început suntem derutați, este atât de multă informație de asimilat și de integrat, de conștientizat și de pus în practică încât uneori ne simțim rătăciți.

Într-o lume în care cauți un adevărat maestru, iar după atâtea căutări ajungi să înțelegi că adevăratul maestru este chiar în tine. Un maestru este o frecvență, o stare de spirit pur, în care sufletul depășește timpul și spațiul și se unește cu întregul, dincolo de iluzie și dualitate. Un maestru nu îți induce frică, ci îți dă curaj, un maestru te învață să ai răbdare și îți oferă necondiționat cunoștințele lui. Un maestru te iubește necondiționat și te ține de mână în cele mai grele momente și te înalță.

Am învățat să apreciez viața sub toate formele ei, este cu atât mai frumos atunci când vezi într-o clipă de claritate, lumina din fiecare ființă. Este important să conștientizăm fiecare lucru, să acceptăm și alte variante de realitate și să alegem ce rezonează cu noi.

Aici avem o singură obligație: să ne trăim viața cât mai frumos.

Într-o lume în care am devenit un fel de sclavi ai societății, unde violența și stresul sunt la ordinea zilei, am ales să venim aici și să aducem echilibrul și bucuria, iubirea și armonia. Va veni o zi când lumea va trăi în pace deplină și nu va mai exista suferință. Este aproape. Totul este mereu în schimbare, în fiecare zi suntem alții, depinde de noi ce alegem să fim.

Cea mai mare putere de vindecare și de înălțare este frecvența iubirii necondiționate. Să nu uităm că viața aceasta este doar un episod dintr-un șir infinit, iar realitatea este starea noastră de spirit.

Autor: Laurențiu Vasilescu
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply