Get this Widget

GEFCO România își mută sediul central în clădirea Campus 6.1.

0

Skanska România, divizia locală a liderului mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, anunță un nou chiriaș în clădirea Campus 6.1., ce urmează a fi livrată în al treilea trimestru din acest an.

GEFCO România,  subsidiara locală a grupului GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistică auto, își mută în toamna acestui an birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6.

Angajații GEFCO au avut ocazia să aleagă clădirea ce le va fi „casă” în următorii ani, iar opțiunea lor a fost, într-o majoritate semnificativă, Campus6.1.

Abordarea noastră asupra clădirilor de birouri este unică pentru piața autohtonă. Skanska România construiește spații futureproof care tind să devină destinații complexe ce oferă facilități diverse și depășesc statutul de locuri unde oamenii își desfășoară activitatea. Acest lucru a rezonat cu cel mai recent chiriaș al nostru care este unul dintre cei mai importanți operatori de logistică și transport de autovehicule din România, fapt materializat în alegerea Campus 6.1.  ca sediu în care să-și desfășoare activitatea” declară Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.

Suprafața închiriată de GEFCO România totalizează 680 metri pătrați.

GEFCO România a avut sediul în partea de Nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce în ce mai anevoios.  Astfel  ideea de a ne muta într-o altă parte a orașului a fost luată în calcul. Infinite Proximity by GEFCO este o directie  foarte importantă  a culturii organizaționale GEFCO pe care o  prețuim foarte mult și de aceea am ținut să ne consultăm cu toți angajații în cadrul companiei noastre.  Împreună am recunoscut avantajele oferite de Campus 6.1. Clădirea  s-a clasat în topul preferințelor, atât din punct de vedere al amplasării, datorită proximității metroului, a distanței mici  față de agenția noastră din Joița și a Universității  Politehnica, zonă cu mult potențial în ceea ce privește recrutarea de noi  talente, dar și datorită dotărilor de care beneficiază clădirea, ținând cont că este o clădire “verde”, declară Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Compania GEFCO România este prezentă pe piața locală de 13 ani și deservește anual 350 de clienți. În prezent, GEFCO România activează prin intermediul a  șase puncte logistice și operează transportul pentru peste 60%  din totalul vehiculelor finite produse în România.

Complexul Campus 6 este situat în zona Politehnica, aflată într-o continuă expansiune în ce privește dezvoltarea clădirilor de birouri. Amplasarea proiectului reprezintă un avantaj pentru multe dintre companiile ce intenționează să își mute sediul. Campus 6.1. dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, certificare care se adresează și ia în calcul ocupanții clădirilor, sănătatea și confortul acestora, factori ce au implicații directe și dovedite în retenția și creșterea productivității. Se pune accent pe calitatea aerului si a apei din clădire, accesul la lumina naturală, prezența plantelor și a vegetației, dar și pe confortul personal, accesul la alimente sănătoase și influența pe care o au clădirile asupra corpului uman.

Proiectul Campus 6 va include zone verzi dotate cu prize electrice și Wi-Fi, spații de retail și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Autor: Victoria Preda
Foto:GEFCO România Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply