Get this Widget

Global Technical Group intră pe piața hotelieră

0

Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, intră pe piața hotelieră, punând bazele unei noi ramuri de business, odată cu semnarea primelor două contracte privind construirea de la zero a infrastructurii tehnologice pentru două noi mari hoteluri: Hilton și Courtyard by Marriott.

Deși nu aveam în plan pentru această perioadă extinderea în această direcție am primit o invitație de participare la procesul de ofertare pentru aceste obiective și, după o scurtă analiză, am decis că este o zonă care merită abordată de compania noastră. Serviciile pe care le furnizăm pentru aceste proiecte sunt de tipul Design & Build. Prin acest sistem garantăm clienților eficiență economică și aducem încă din etapa conceptuală creativitatea și experiența tehnică a profesioniștilor noștri”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group.

Noile hoteluri sunt programate pentru finalizare în al doilea trimestru al anului viitor și vor avea aproximativ 500 de camere, peste 200 de spații de parcare, restaurante, săli de conferință etc.

Autor: Victoria Preda
Foto: Global Technical Group

  

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply