Get this Widget

Horoscop pentru duminică, 17 februarie 2019

0

BERBEC

Weekend-ul acesta este potrivit pentru treburile gospodărești. Ai spor la curățeniile generale, reparații curente și reamenajări de decor. Ocupă-te cu atenție de tot ce ține de casă, pentru că în zilele următoare ai multe de făcut mai ales în domeniul profesional. Relația cu membrii familiei este tensionată, însă cu puțin efort se poate cădea la pace pe orice subiect. Sufletul tău tânjește după vremurile copilăriei și personajele ei.

TAUR

Se pare că la finalul acestei săptămâni pleci într-o călătorie scurtă. Poate fi vorba despre o vizită la cineva apropiat sau vei fi nevoit să călătorești în scop profesional. Sunt zile în care te vei gândi la abordarea unei forme de școlarizare necesare în domeniul profesional. Fii prudent și acordă atenția cuvenită pregătirii tale școlare. Vin către tine informații multe, însă selectează-le și păstrează-le doar pe cele care îți sunt necesare.

GEMENI

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta de la sfârșitul acestei săptămâni. S-ar putea să primești o sumă de bani cuvenită din munca desfășurată la un serviciu sau pur și simplu șeful îți va face o surpriză, dăruindu-ți bani sau un cadou plăcut. Tentația de a cheltui nesăbuit este la cote mari. Bine ar fi să-ți drămuiești banii și să te rezumi la cumpărăturile strict necesare. Adu-ți aminte și de achitarea taxelor, facturilor sau datoriilor de orice fel.

RAC

Stările tale de spirit sunt fluctuante la finalul acestei săptămâni. Ești emotiv și capricios, atribute care te vor duce către relații deficitare cu ceilalți. Controlează-ți reacțiile și ocupă-te mai mult de treburile tale. Cei dragi îti vor solicita ajutorul și prezența, astfel încăt bine ar fi să-i aduni la o petrecere surpriză. Fii prudent la capitolul sănătate! Hrănește-te corect, bea multa apă sau ceaiuri și dormi suficient.

LEU

Ești neobservabil în peisaj zilele acestea. Sufletul tău are nevoie de retragere din lumina reflectoarelor vieții cotidiene, așa încât ascultă-l și fii cât mai discret. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte și pentru somn. Revizuiește-ți planurile de viață, în special pe cele care vizează domeniul profesional. Bazează-te doar pe forțele tale și pe sfaturile membrilor familiei.

FECIOARA

Prietenii sunt la mare căutare zilele acestea. Fie că vorbești cu ei la telefon, fie că vă întâlniți, subiectele discutate acum vor avea un larg ecou în sufletul tău. Se pot isca din senin dezbateri controversate, însă cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Duminică după-amiază stările tale de spirit vor fluctua mult și cu greu vei mai relaționa cu cei din jur. Rezervă-ți momente de odihnă și meditație în tihnă.

BALANȚA

Ești în văzul lumii la finalul acestei săptămâni. Este posibil să fii invitat la reuniuni cu oameni remarcabili. Astfel, imaginea ta în ochii celorlați va conta mult. Prezintă-te cuviincios și vorbește clar, direct și la obiect. O discuție cu un șef te poate pune pe gânduri, dar nu ai de ce să-ți faci griji. Relațiile cu famila sunt tensionate. Duminică după-amiază, un prieten drag îți va da sfaturi importante pentru domeniul profesional.

SCOPRPION

Activitățile culturale sunt cele mai potrivite pentru tine la finalul acestei săptămâni. Programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică bună sau participă la seminarii pe teme spirituale. Cineva aflat departe de granițele țării îți poate da vești neplăcute. Selectează informațiile, pentru că nu toate îți sunt de folos. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a-ți planifica o călătorie îndepărtată sau de a te gândi la parcurgerea unor forme de instruire personală.

SĂGETĂTOR

Este nevoie ca la finalul acestei săptămâni să-ți revizuiești bugetul. Mai întâi, achită-ți facturile, taxele sau alte datorii. S-ar putea să găsești ceva nereguli în documentele financiare, dar cu puțin efort se vor remedia fără probleme. Tendința de a cheltui peste măsură este la cote înalte, așa încât fii prudent. Stabilește-ți prioritățile și evită implicarea în asocieri care presupun bani. Relațiile parteneriale sunt conflictuale și se pot rupe când te aștepți mai puțin.

CAPRICORN

Partenerul de viață te provoacă la discuții aprinse la sfârșitul acestei săptămâni. Ești destul de combativ și reține că tensiunile cu ceilalți apar din cauza ta. Fii mai înțelegător cu cei dragi și oferă-le spațiul necesar de a-și duce traiul după voia lor. Ocupă-te doar de îndatoririle tale și dozează-ți eforturile. Colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici necesită reconfigurări și o mare atenție.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă este weekend, tot la activitățile de la serviciu îți zboară gândurile. Ba s-ar putea să mergi la lucru sau să-ți aduci de lucru acasă. Organismul este obosit, mentalul prea agitat, astfel încât ar fi nevoie de o mică vacanță. Relațiile colegiale sunt disonante, însă evită provocările celorlalți și nu pune la suflet neplăcerile create de aceștia. Prietenii te susțin cu drag și de mare folos ți-ar fi să te întâlnești sau să discuți ce unul dintre ei.

PEȘTI

Ai chef de amor și distracții la finalul acestei săptămâni. Relațiile cu persoana iubită sau cu copiii ar putea avea de suferit de pe urma efervescenței tale emoționale. Bine ar fi să organizezi activități culturale sau o petrecere surpriză pentru cei dragi. Evită provocările celor din jur și fii mai înțelegător. Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să îți rezervi momente pentru a te putea ocupa de un hobby.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply