Get this Widget

Horoscop pentru duminică, 24 februarie 2019

0

BERBEC

Relațiile parteneriale îți vor solicita aportul la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile neînțelegeri și discuții aprinse, însă reține că doar tu ești cel care poate duce lucrurile pe un făgaș mai bun. Fii înțelegător și diplomat, pentru că riști să strici relații și colaborări bune. Nemulțumirile pot fi legate de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață sau de afaceri.

TAUR

Va continua săptămâna de lucru și in weekend. Ori mergi la serviciu, ori îți iei de lucru acasă. Colegii și șefii sunt reticenți vizavi de elanul tău muncitoresc, de aceea ferește-te de ei. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital și cap. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cat posibil. Dozează-ți eforturile și îngrijește-ți organismul.

GEMENI

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj zilele acestea. Însă, cei dragi și în special persoana iubită, nu văd cu ochi buni starea ta de spirit. Există posibilitatea să ajungeți la discuții aprinse pe teme neimportante. Fii prudent și ține cont și de nevoile celor din preajma ta. Pe de altă parte folosește-ți creativitatea și organizează serate amuzante pentru cei dragi. Abordarea unui hobby îți poate aduce liniște și pace în suflet.

RAC

Activitățile gospodărești sunt cele mai indicate la sfârșitul acestei săptămâni. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente și reamenajările interioare. Sunt momente bune de a plănui desfășurarea sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Emotivitatea te poate cuprinde pe neașteptate, însă ține-ți firea.

LEU

Tu s-ar putea să fii mai mult pe drumuri în acest weekend. Ori pleci într-o vizită la cineva drag, ori mergi la un curs sau seminar scurt. Sunt momente bune pentru schimb de informații și pentru lărgirea orizontului cunoașterii. Totuși selectează atent subiectele discuțiilor pentru că riști să-ți încarci mentalul cu aspecte neimportante pentru tine. Unele vești legate de cunoscuți te pot îngrijora, dar nu este cazul.

FECIOARA

Totul se va învârti în jurul banilor în acest weekend. Faci cumpărături, te gândești să faci cadouri, existând posibilitatea să primești și tu unele. Fii prudent pentru că se impun restricții la capitolul cheltuieli. S-ar putea să afli vesti importante legate de salarizarea de la un loc de muncă sau despre modificarea condițiilor de lucru. Pune bani deoparte, cheltuiește strictul necesar și ai grijă să îți achiți la datoriile de orice fel.

BALANȚA

Stările tale de spirit fluctuează destul de mult la finalul acestei săptămâni. Recomandabil este să te controlezi și să-ți vezi mai mult de treburile tale. Astrele te îndeamnă să începi o dieta, să-ți reorganizezi programul săptămânilor următoare sau să te ocupi de gardarobă. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, de aceea evită provocările lor. Poate ar fi bine să faci și o selecție a persoanelor pe care le ții în preajma ta și cărora li te destăinuiești.

SCORPION

Sufletul tău are nevoie de liniște și singurătate zilele acestea. Dialogurile interioare te pot ajuta să-ți explici unele evenimente. S-ar putea să descoperi nereguli la serviciu și în relațiile cu cei apropiați. Bine ar fi să-ți trasezi noi direcții de viață și să abordezi altfel situațiile cu care ai de-a face în ultimul timp. Organismul este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Folosește remediile bunicii și odihnește-te mai mult.

SĂGETĂTOR

Sfârșitul acestei săptămâni este marcat de întâlniri și dialoguri aprinse cu prietenii. Sunt posibile altercații și contradicții, dar sunt momente pasagere, așa încât nu pune la suflet. Totuși ar trebui să fii mai atent la cei care îți pun bețe în roatele vieții. Îndepărtează-te de persoanele nepotrivite și de cele care doresc să-ți afle planurile de viitor. Poți afla informații prețioase legate de parteneriatele și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici.

CAPRICORN

Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta. S-ar putea să fii invitat la reuniuni cu mulți invitați, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, și va trebui să faci față. Ești combativ, pus pe ceartă și asta nu da bine în fața celorlalți. Fii prudent și dozează-ți energia internă. Un șef sau o persoană cu autoritate te poate provoca la discuții pe teme de larg interes. Cu puțin efort și diplomație vei reuși să depășești totul cu bine.

VĂRSĂTOR

Relațiile cu cei aflați departe de tine și de țară sunt la ordinea zilei la finalul acestei săptămâni. Unele informații te pot alarma, însă selectează-le și notează-le doar pe cele care îți sunt cu adevărat de folos. Demersurile legate de călătorii se pot amâna. Serile de weekend sunt potrivite activităților culturale. Vizionează o piesa de teatru, ascultă un concert de muzică sau lecturează o carte bună.

PEȘTI

Banii și bunurile altora te interesează mai mult decât câștigurile tale personale. S-ar putea să fii nemulțumit de ceea ce obții de la alții, însă deocamdată ar fi bine să folosești doar ceea ce poți câștiga din munca ta. Este nevoie să-ți achiți taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Pe de altă parte evită să te afunzi prea mult în problemele cotidiene. Orientează-ți gândurile și către laturile spirituale ale vieții.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply