Get this Widget

Horoscop pentru joi, 02 mai 2019

0

BERBEC

Ești într-o formă de zile mari. Debordezi de energie, iar dorința de a te ocupa de tot și toate te poate epuiza destul de mult. Bine ar fi să te ocupi doar de sufletul și trupul tău. Relațiile cu cei apropiați sunt tensionate și se recomandă prudență și discernământ. Spre finalul zilei pot interveni chestiuni financiare. Poți primi cadouri și recompense interesante de la cine te aștepți mai puțin.

TAUR

O zi în care ai dori să stai cât mai departe de iureșul vieții. Selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de treburile ușoare. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și ar fi bine ca să nu lași să se observe asta. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine. Acordă-ți momente de răgaz în mijlocul naturii și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea sănătății tale.

GEMENI

În prima parte a zilei ești preocupat de prieteni. Sunt posibile mici neînțelegeri, dar sunt pasagere. Bine ar fi să-ți orientezi atenția și eforturile către gospodărie și membrii familiei. Spre seară, dorința de interiorizare va fi la cote înalte. Detașează-te de cotidian și meditează la evenimentele importante din viața ta. Sănătatea este vulnerabilă. Odihnește-te mai mult!

RAC

Relațiile cu șefii sunt prioritare astăzi. Daca apar discuții în contradictoriu, susține-ți opiniile cu explicații pertinente. Prudența și discernământul te pot feri de neplăcerile pasagere ale zilei. După-amiază, prietenii te înconjoară cu multă dragoste. Se pare că ai un protector deosebit, pe care nu îl cunoști sau îl cunoști foarte puțin. Poți afla informații interesante despre unii colaboratori.

LEU

Sufletul tău necesită atenție. Activitățile culturale îți pot oferi momente minunate. Este o zi bună pentru a te ocupa de demersurile specifice unei călătorii lungi sau pentru studiile universitare. Comunicarea este bine susținută, iar ideile tale pot fi accepate cu succes. Pe de altă parte, unii se vor opune filozofiei tale de viață, dar nu-i lua în seamă. Spre seară, vizionează o piesă de teatru sau un film relaxant.

FECIOARA

Sunt momente bune pentru a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli. Se ivesc cheltuieli comune cu alții pe utilități comune sau pentru facturi vechi. Persoanele alături de care ești implicat în datorii vor dori să profite de pe urma avutului tău. Însă există și varianta, ca din senin să primești un ajutor material substanțial inedit. Indiferent de situație, fii prudent și nu te lăsa dus și sedus de nimeni.

BALANȚA

Partenerul de viață sau de afaceri te poate provoca la discuții serioase astăzi. Fii prudent și nu exagera. Sunt momente importante ce se pot rezolva cu amabilitate. Totuși, se pare că nemulțumirile legate de bani și bunuri materiale există pe fundalul relației. Depune eforturi să lămurești lucrurile, indiferent despre ce chestiune partenerială este vorba. Spre seară, detașează-te de forfota vieții și plimbă-te în aer liber.

SCORPION

Se întrezăresc activități de rutina, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Chiar dacă îți propui să rezolvi multe, organismul tău are nevoie de odihnă. Relațiile colegiale sunt umbrite, așa că nu te baza pe ele. Dar, șefii te observă și vor aprecia elanul tău. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și secundar pe sistemul renal. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de activități ușoare și folosește remedii naturiste.

SĂGETĂTOR

Veselia de care dai dovadă te va face remarcat în anturaj. Ești pus pe șotii, dar se pare că nu prea ai susținători. Relația cu persoana iubită este tensionată și bine ar fi să lămurești lucrurile. Alții pot avea de-a face cu copiii și năzbâtiile lor. Rezervă timp pentru cei dragi, ascultă-le doleanțele și ține cont de nevoile lor reale din această perioadă. Antenează-i pe cei dragi la activități recreative.

CAPRICORN

Ziua este potrivită treburilor casnice. Sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarea interioarelor și a grădinii. Membrii familiei nu prea îți acordă ajutor, dar vei reuși să te descurci foarte bine. După-amiază, astrele îți recomandă abordarea unui hobby sau organizarea unei agape pentru cei dragi. Creativitatea va fi punctul tău forte de astăzi, așa încât lasă-i și pe ceilalți să se bucure de aceasta.

VĂRSĂTOR

Se pare că ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, de la cele personale la cele în folosul rudelor sau prietenilor apropiați. Pe de altă parte, te poți gândi la parcurgerea unor cursuri de scurtă durată. Sau, dacă ești deja implicat într-o formă de școlarizare, demersurile pentru finalizarea acesteia pot avea astăzi succes. Spre finalul zilei se întrezăresc treburi casnice. Comunicarea este susținută foarte bine.

PEȘTI

Cheltuielile necesare traiului zilnic alcătuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de altă parte poți primi cadouri și recompense, dar și vești legate de salarizarea unui loc de muncă. Energia vitală fluctuează destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. După-amiază, o rudă sau un prieten apropiat îți poate cere sfatul într-o chestiune importantă. Fii prudent și evită implicarea în treburile altora.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply