Get this Widget

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2019

0

BERBEC

Ai energie, chef de viață și vrei să te implici în tot și toate. Bine ar fi să te rezumi doar la ale tale și să-i lași pe ceilalți să-și vadă de treburile lor. Tendința zilei este de a te refugia în problemele celorlalți și de a te lăsa pe tine deoparte. Astrele te sfătuiesc să faci vizite la saloanele de întreținere estetică și corporală sau să te gândești la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală. Fii prudent în relațiile cu ceilalți!

TAUR

O zi bună de a sta doar cu tine însuți. Stările tale de spirit fluctuează mult și bine ar fi să nu lași să se vadă acest lucru. Sunt posibile probleme la nivelul capului, dar le vei depăși usor cu ajutorul remediilor naturiste. Relațiile colegiale sunt delicate. Există tensiuni și nemulțumiri la locul de muncă, însă cu prudență și discernământ te vei descurca foarte bine. Spre seară, odihnește-te alături de cei dragi.

GEMENI

Prietenii și protectorii revin în atenția ta cu multă forță. Sunt posibile dialoguri în contradictoriu, demne de luat în considerare. Ar trebui să-ți îndrepți eforturile mai mult către relația cu persoana iubită sau, funcție de caz, către relația cu copiii. În a doua parte a zilei apare dorința de a fi mai mult cu tine însuți. Fă o plimbare în aer liber, gândește-te pe îndelete la oamenii și evenimentele din viața ta și trasează-ți noi planuri de viitor.

RAC

Cariera este domeniul foarte accentuat astăzi. Îți dorești o imagine mai bună în ochii lumii,însă doar tu ai puterea de a crea acest lucru. Este posibilă o discuție aprinsă cu o persoană cu autoritate, dar cu prudență și calm vei depăși momentele delicate. Familia nu te susține în demersurile tale profesionale, de aceea bine ar fi să te bazezi doar pe tine. Totuși, ia seama și la ce te sfătuiesc ceilalți în privința statutului tău social.

LEU

Relațiile cu străinătatea sunt la mare căutare. Poți vorbi sau primi vești de la cineva aflat departe de granițele țării sau te poți hotărî să pleci într-o călătorie îndepărtată. Sunt aspecte importante, cu urmări majore. Dialogurile cu persoane erudite, lecturarea unei cărți filozofice, meditațiile în locuri sfinte sunt variante de liniștire și de elevare a sufletului. Ai nevoie de un nou sistem al valorilor morale și spirituale.

FECIOARA

Sunt momente favorabile achitării datoriilor de orice fel. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli. Se pare că, deocamdată, dispui de puțini bani, însă lecția acestei perioade este găsirea echilibrului între laturile materiale și cele spirituale ale vieții. Spre seară, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizitează o galerie de artă, lecturează o carte bună sau invită-ți prietenii la o discuție pe teme spirituale.

BALANȚA

Este o zi bună de a te ocupa de relațiile parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea celorlalți, dar dreptatea este de partea lor. Nu prea ai tu chef de alții, dar astrele te sfătuiesc să fii mai atent la cei apropiați. În cazul în care esti implicat într-un proiect, bine ar fi să verifici etapele de lucru și modul în care vei fi remunerat pentru munca depusă. Susține-ți punctele de vedere cu argumente solide, indiferent despre ce este vorba.

SCORPION

Ai multe treburi de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt conflictuale, așa încât bazează-te doar pe eforturile tale. Sănătatea fluctuează pe segmentele capului și secundar pe sistemul renal. Evită eforturile fizice majore și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Spre seară îți poți găsi liniștea alături de cei dragi. Chiar dacă există nemulțumiri în toate relațiile, ele se vor rezolva ușor și benefic pentru toată lumea.

SĂGETĂTOR

Pe chipul tău se poate citi astăzi bucurie și chef de joacă. Ești creativ, putând găsi cu ușurință rezolvări la toate problemele vieții. Însă, relația cu persoana iubită este destul de umbrită. Alții ar putea întâmpina ceva neplăceri din partea copiilor. În a doua parte a zilei se întrezăresc activități specifice unui hobby. Concentrează-te pe ce ai de făcut și nu acorda atenție provocărilor din partea celorlalți.

CAPRICORN

O zi potrivită pentru treburi gospodărești. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Sunt favorizate curățeniile generale, reamenajarile locative și dialogurile cu membrii familiei. Vor apărea divergente de opinie cu cei dragi, dar totul se va sfârși cu bine. În a doua parte a zilei, relaxează-te în liniștea și confortul casei.

VĂRSĂTOR

Ești mai mult pe drumuri astăzi. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o rudă. Implică-te cu drag, deoarece vei avea și tu de câștigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Pe de altă parte, un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe gânduri. Selectează cu atenție informațiile care vin spre tine, întrucât există și multă vorbărie fără rost. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o carte bună.

PEȘTI

Aspectele financiare cotidiene îți ocupă întreaga zi. Este vorba despre cumpărăturile necesare traiului. S-ar putea să primești cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente ca să te încânte. Fii prudent în relațiile cu prietenii! Unii nu sunt ceea ce par. Îți pot face un cadou, dar ceva mai târziu îți vor cere o plată pentru acesta.În a doua parte a zilei se întrezăresc întâlniri și dialoguri interesante cu un prieten apropiat.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply