Get this Widget

Horoscop pentru joi, 04 iulie 2019

0

BERBEC

Pentru tine sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuată, așa încât valorifică-ți talentele și oferă-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele. Relațiile sentimentale pot cunoaște suișuri și coborâșuri. Se prefigurează multe discuții aprinse, de aceea este bine să fii prudent. Spre seară, adună-i pe cei dragi la petrecere amuzantă.

TAUR

Ziua este favorabilă treburilor gospodărești și relaționării cu neamurile. Se pot ivi neînțelegeri în relațiile cu membrii familei, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neașteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Programează-ți o vizită în locurile natale sau stai de vorbă cu o rudă apropiată. Atenție la relațiile sentimentale!

GEMENI

Este multă forfotă în relațiile cu cei apropiați. Sunt posibile întâlniri și dialoguri surpriză, însă toate au rostul lor. De reținut informațiile primite astăzi, deoarece îți vor fi de folos în plan profesional. Sunt momente bune de a te ocupa de studii scurte sau de a te înscrie la cursuri. În a doua parte a zilei se întrezăresc mai multe drumuri în scopuri diverse. Fii prudent în privința sănătății și a locului de muncă!

RAC

O zi cu preocupări financiare. Ori primești cadouri sau recompense, ori afli vești legate de salarizarea de la locul de muncă. Pe de altă parte, bine ar fi să-ți verifici situația bugetului de venituri și cheltuieli și să eviți speculațiile de orice fel. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât ocupă-te doar de treburile de rutină. Spre seară, rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber sau lecturi spirituale.

LEU
Energia vitală este la cote mari, astfel că te poți ocupa de multe și mărunte. Însă, recomandabil este să te ocupi doar de tine și de treburile tale. Tratamentele cosmetice, începerea unei diete de sezon, înscrierea la cursuri de dezvoltare personală și relațională sau schimbarea garderobei sunt cele mai potrivite activități. Evită combaitivitatea și a vorbi prea mult!

FECIOARA

Se recomandă discreție, moderație și introspecție. Sufletul tău are nevoie de o minivacanță, mai ales departe de forfota vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent și obiectiv tot ce se petrece în jurul tău. S-ar putea să descoperi mici conflicte în relațiile cu cei apropiați. Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te odihnești și să urmezi o dietă de sezon.

BALANȚA

Ziua aduce multă forfotă în relațiile cu prietenii și protectorii. Dialogurile sunt contradictorii, unele chiar destul de acuzatoare. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejează îți poate oferi informații prețioase legate de conflictele mocnite din sfera profesională. Ia aminte la ce ți se spune și ar fi bine să aplici sfaturile primite.

SCORPION

Domeniul profesional îți poate da bătăi de cap. Un șef te poate chema la raport, însă cu prudență și discernământ vei reuși să depășești momentele tensionate. Totuși, imaginea ta în ochii celorlalți are de suferit, așa încât remediază situația cât mai repede. În a doua parte a zilei, membrii familiei îți vor solicita ajutorul. Recomandarea astrelor este să-ți orientezi eforturile și spre segmentul familial.

SĂGETĂTOR

Ești preocupat de relațiile cu străinătatea sau, în funcție de caz, de îmbunătăirea bagajului tău educațional. Poți primi vești alarmante legate de aceste teme. Selectează informațiile și rezervă momente pentru a analiza pe îndelete situațiile. Spre seară, relaxează-te cu o piesă de teatru lecturează o carte sau invită la taifas un prieten drag și de încredere.

CAPRICORN

Taxele, impozitele și relațiile cu instituțiile financiare sunt prioritare. Este o zi bună de a-ți achita datoriile și de a-ți pune ordine în documentele legate de bani și bunuri patrimoniale. S-ar putea să descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu ușurință. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală fluctuează. În după-amiaza zilei, analizează cele petrecute.

VĂRSĂTOR

Bine ar fi să te ocupi de relațiile parteneriale și de proiectele comune cu alții. Ar putea ieși discuții aprinse, dar se va cădea la pace până la urmă. Totuși, există în preajma ta relații sau colaborări care nu te mai reprezintă, astfel încât ar trebui să te gândești pe îndelete și să-ți pui ordine în acest segment de viață. Spre seară, organizează o cină deosebită pentru cei dragi.

PEȘTI

O zi cu multă forfotă la serviciu. Colegii îți pun bețe în roate, așa încât bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Există conflicte mocnite în sfera muncii pe care ar trebui să le ai în vedere. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ți eforturile și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply