Get this Widget

Horoscop pentru joi, 07 martie 2019

0

BERBEC

Ai nevoie de o discuție serioasă și pe îndelete cu tine însuți. Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite și nu mai suportă amânare. Fii mai rezervat, nu te implica în multe acțiuni și alocă-ți timp pentru sufletul tău. O plimbare în aer liber, o meditație într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă te-ar ajuta enorm. Organismul tău este obosit, așa că nu-l solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te îngrijora.

TAUR

Ești înconjurat de prieteni și protectori. Se pare că ai nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri. Situațiile controversate te pot însoți întreaga zi, dar au rolul de a te pune la treabă. Chiar dacă nu ai chef de dialog sau propuneri, treci peste îmbufnare și implică-te serios într-o discuție cu cei din jur. Este posibil să afli anumite lucruri interesante ce îți vor fi de folos mai târziu. Spre seară, o persoană dragă îți poate oferi surprize plăcute.

GEMENI

Cariera și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situații dinamice, dar vei reuși să te descurci foarte bine. Familia nu te susține în demersurile tale sociale, de aceea trebuie să fii foarte vigilent și atent la ce îți dorești cu adevărat. Imboldul de a te orienta numai către sfera socială este trecător, așa încât nu crea prea mare vâlvă acasă. Bine ar fi să-ți planifici drumurile scurte ce le ai de făcut zilele următoare.

RAC

O zi excelentă pentru studii sau pentru planuri de călătorii în străinătate. Rafinarea sufletească ocupă și ea un loc de cinste. Ar fi bine să-ți planifici cursuri de dezvoltare personală, de terapii complementare sau să-ți faci un abonament la o sală de teatru sau concerte. Dorința ta de a transcende planul material este foarte mare, astfel că astrele îți vor pune la dispoziție tot ce ai nevoie.

LEU
Recomandabil ar fi să te ocupi, pe îndelete, de chestiunile financiare. Mai ales de taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau aspecte specifice moștenirilor. Este posibil ca activitățile cotidiene sau anumite lucruri legate de banii câștigati din munca proprie să-ți ridice ceva probleme. Dar, cu atenție, rabdare și perseverență totul se poate soluționa cu bine.

FECIOARA

Relațiile parteneriale te solicită foarte mult. Ai chef, vrei să te implici în tot și toate, dar atenție că elanul tău s-ar putea să-i îndepărteze pe cei din jur. Dozează-ți forța, astfel încât să echilibrezi relația dintre tine și ceilalți. Sunt posibile situații conflictuale în acest segment de viață, însă cu răbdare și prudență totul poate fi depășit foarte bine. Se pot modifica termenii și condițiile colaborărilor în care ești implicat.

BALANȚA

Se conturează o mulțime de activități la serviciu. Fii atent la tot ce se petrece în sfera muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane. Lucrează cu măsură, nu te implica în multe lucruri și selectează cu atenție prioritățile. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că sunt posibile stări neplăcute. Nu se recomandă consultațiile sau analizele medicale. Un prieten îți poate oferi un sfat sau o lămurire de care ai mare nevoie.

SCORPION

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Asta pentru că tu foarte rar ai o asemenea stare. Sigur controversele sunt prezente, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul acestei zile. Ești creativ și bine ar fi  să îți pui în practică ideile. Poate ar fi bine să îți faci un abonament la o sală de teatru sau de concerte. În a doua parte a zilei, este posibilă o mica petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta.

SĂGETĂTOR

Familia ocupă un loc important. Ai spor în treburile casnice și chiar dacă este nevoie să te ocupi și de activitățile profesionale, tot acasă îți este gândul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit și recomandabil este să te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relații parentale. O vizită la parinți, o discuție cu aceștia sau măcar răsfoitul unui album cu poze de familie, ar reuși să-ți aline dorul de vremurile copilăriei și de personajele ei.

CAPRICORN

Călătoriile și studiile sunt subiectele principale ale zilei. Este nevoie să faci o mulțime de drumuri și fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări. Pentru alții, sunt posibile situații specifice formelor de școlarizare pe termen scurt. Răsturnările de situație pot fi prezente. Spre seară, întâlnirile cu neamurile sau prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele și ineditul vor da un farmec aparte zilei și evenimentelor ei.

VĂRSĂTOR

Ești preocupat în mod special de bani. Este o zi favorabilă acestor chestiuni, astfel că îți poți planifica tot ce ține de segmentul financiar. Sunt posibile cadouri sau recompense binevenite. Pe de altă parte, cu bătaie lungă, moștenirile sau banii și bunurile altora trebuie să le ai în vedere. Nu te orienta către speculații financiare sau investiții surpriză, că nu ține. Funcționeaza doar afacerile cinstite și sigure.

PEȘTI

Ești într-o formă excepțională și reușești să te bucuri de tot ce este în jurul tău. Ai energie, chef de tot și toate, iar ceilalți vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe îndelete de relațiile parteneriale sau de ce ține de parteneriate și colaborări. Cu forța pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări benefice de situație.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply