Get this Widget

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2019

0

BERBEC

Ziua este propice treburilor gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, reamenajările interioare sau pregătirea grădinii se pot face ușor și cu succes. Relațiile cu membrii familiei sunt tensioante, dar se poate cădea la pace pe orice subiect. În a doua parte a zilei, dorul de copilărie și personajele sale va fi evident. Planifică o vizită la rude sau în locurile dragi din trecutul tău.

TAUR

Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit să pleci la rude sau prieteni, ori în interes de serviciu. Alții se pot ocupa de studii pe termen scurt. S-ar putea să afli vești neplăcute legate de cineva drag. Fii prudent în relațiile cu membrii familei! Îți sunt susținute dialogurile cu cei apropiați, dar notele conflictuale predomină. Spre seară rezervă momente pentru o plimbare în aer liber sau pentru o șuetă cu cei dragi.

GEMENI

Capitolul financiar are nevoie de atenție astăzi. Poți primi cadouri și recompense, dar și cheltuielile sunt favorizate. Bine ar fi să-ți orientezi finanțele către casă și familie. Pe de altă parte energia vitală este destul de scăzută, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activități ușoare. În a doua parte a zilei se întețesc treburile de la serviciu. Chiar dacă vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe măsură.

RAC

Este o zi minunată pentru tine. Ai spor și chef de toate, așa încât orice vei dori să faci îți va reuși pe deplin. Ocupă-te doar de nevoile tale personale, trasează planuri noi și schimbă ceva în stilul tău de viață. Vei fi remarcat de către ceilalți, câștigând admiratori, dar și oameni de nădejde care te vor sprijini în demersurile tale, când și cum te aștepți mai puțin.

LEU

Tu nu prea ești de găsit astăzi. Tendința de a te izola este evidentă, întrucât ultimele zile te-au obosit mult. Recomandabil este să te ocupi doar de treburile de rutină care nu te solicită prea mult. Sănătatea este vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Spre finalul zilei, plimbă-te  în aer liber și trasează noi direcții de viață.

FECIOARA

Energia zilei activează relațiile cu prietenii. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar mai ales poți primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viață și referitoare la colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Totuși, fii prudent și selectează cu atenție informațiile. Chiar dacă apar și neînțelegeri sau mici conflicte, le poți depăși cu ușurință. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

BALANȚA

Este o zi potrivită pentru a relaționa cu șefii sau cu autoritățile. Există nemulțumiri legate de locul de muncă sau de colegi, așa încât un dialog deschis este bine venit. Ți se pot deschide oportunități deosebite de câștig din munca proprie sau se pot îmbunătăți condițiile de la serviciu. În a doua parte a zilei, remarcile celor apropiați, legate de imaginea ta publică, te pot necăji. Bine este să iei aminte la ce Ți se spune.

SCORPION

Ar trebui să te simți plin de energie și cu chef de viață. Demersurile legate de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung sunt favorizate. Pe de altă parte, te poți gândi la spiritualitate și la implicațiile ei în viața de zi cu zi. Plimbările în aer liber, vizitarea unei galerii de artă sau meditațiile în locuri sfinte ți-ar oferi momente de vis. Îngrijește-ți conștient sănătatea și odihnește-te regulat!

SĂGETĂTOR

Chestiunile financiare te vor procupa întreaga zi. Este vorba despre taxe, impozite, relațiile cu instituțiile financiare sau datorii de orice fel. Recomandabil este să-ți plătești toate datoriile, mai ales cele către stat. S-ar putea să descoperi nereguli în documente, însă se pot soluționa cu ușurință. Bazează-te doar pe tine însuți și evită sfaturile prietenilor. Spre seară îndreaptă-ți atenția către un film bun sau către o lectură agreabilă.

CAPRICORN

Astrele te îndeamnă să te ocupi de partenerul de viață și de colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile dialoguri aprinse sau reproșuri vizavi de faptul că eforturile tale sunt orientate mai mult către propria-ți persoană, neglijând doleanțele celorlalți. Există un dram de adevăr în toate acestea, așa încât bine este să iei aminte. Dacă te nemulțumeste ceva, spune deschis.

VĂRSĂTOR

O zi potrivită activităților de la serviciu. Relațiile colegiale sunt conflictuale, dar te poți înțelege bine cu șefii. Este posibil să ti se propună un post de conducere sau măcar să ți se mulțumească pentru rezultatele obținute în muncă. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Odihnește-te mai mult!

PEȘTI

Relațiile sentimentale sunt cele cărora ar trebui să le acorzi atenție. Persoana iubită îți poate face diverse reproșuri legate de faptul că ai neglijat-o în ultimul timp. Are dreptate, întrucât gândurile și eforturile tale sunt îndreptate către orice altceva. Lămurește lucrurile și folosește-ți farmecul pentru a drege busuiocul. Alții pot avea de-a face cu copiii și problemele lor. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply