Get this Widget

Horoscop pentru joi, 11 iulie 2019

0

BERBEC

Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Este posibil să primești bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu bagare de seamă. Pot interveni cheltuieli legate de persoanele dragi și de copii. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a vedea cine te iubește sincer și cine doar profită de pe urma generozității tale. Spre seară, meditează la cele discutate și petrecute astăzi.

TAUR

Relațiile parteneriale sunt foarte active astăzi. Este nevoie de o discuție cu partenerii, de viață și de afaceri/ colaboratorii, întrucât există nemulțumiri mocnite de ambele părți. Ceva din segmentul domestic îți bulversează relațiile parteneriale sau, datorită unor probleme ale membrilor familiei trebuie să te concentrezi mai mult pe segmentul personal. Ar fi bine să-ți mobilizezi forțele pentru colaborări și parteneriate.

GEMENI

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de precare, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Comunicarea lasă de dorit, însă hiba este la tine. Ori vorbești prea mult, ori răstălmăcești cele spuse de ceilalți, ori nu te asculți decât pe tine, uimindu-i pe colegi cu ideile și concluziile tale. Temperează-ți elanul din câmpul muncii și relaționează corect cu toată lumea. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te la timp.

RAC

Astăzi ești bine dispus, ai chef de glume, reușind să îi înveselești și pe cei din jur. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi. Dar, în a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Atenție că atât relațiile colegiale, cât și cele cu șefii sunt distorsionate. Recomandabil este să te ocupi serios de toate îndatoririle profesionale, bazându-te doar pe forțele tale.

LEU

Gândurile tale sunt îndreptate astăzi către casă și familie. În prima parte a zilei poți face ușor curățenii generale, reparații curente sau planuri pentru achiziționarea unui teren sau a unei locuințe noi. Se prefigurează discuții importante, purtate pe tonuri înalte cu membrii familiei, însă depinde numai de tine să gestionezi situațiile în favoarea ta. Spune tot ce ai pe suflet, însă înțelege-i și pe ceilalți.

FECIOARA

Ziua este favorabilă călătoriilor scurte și dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Poți afla vești alarmante despre cineva drag, însă nu te implica emoțional în problemele altora. Unii te provoacă în fel și chip, însă tu evită le faci jocul. Relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredere. Pe de altă parte, este posibil să intervină și implicarea în activități intelectuale sau să te orientezi spre a parcurge cursuri diverse.

BALANȚA

O zi în care banii și bunurile câștigate din muncă proprie îți acaparează atenția, mai ales în primele ore. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăți legate de salarizarea de la un loc de muncă. Cineva din anturajul profesional sau din cel al prietenilor te poate sfătui de bine referitor la investiții sau la aplicarea legislației muncii. Reține informațiile primite și acționează în consecință.

SCORPION

Ar trebui să te simți în formă. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi sa te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine. În partea a doua a zilei, stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorități. Pentru că există conflicte în câmpul muncii, mai ales conflicte între tine și autorități sau șefi rezultă și neplăceri personale.

SĂGETĂTOR

La începutul zilei ești destul de retras. Organismul îți dă semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă te-ar ajuta enorm. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu oameni de încredere. Posibil ca cineva din străinătate, un prieten, o rudă sau un profesor, un mentor, un instructor să-ți ofere lămuriri și soluții pentru situațiile în care ești implicat. Spre seară te vei simți mai bine, îți revin cheful de viață și dorința de a fi în mijlocul celorlalți.

CAPRICORN

Ziua susține activitățile și dialogurile cu prietenii. S-ar putea ca unele informații aflate de la aceștia să te neliniștească sau sfaturile lor să nu îți fie pe plac. Ascultă ce ți se spune și aplică doar ce crezi de cuviință. Temele zilei se referă la bani sau bunuri comune cu persoanele din anturajul socio-profesional. Se pot ivi variante de investiții, însă doar analizează și nu îți oferi, deocamdată, acordul.

VĂRSĂTOR

În prima parte a zilei este nevoie să te ocupi de sectorul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și colegii de serviciu, dar prudența, discernământul și temperanța te vor ajuta enorm. Gâlceava pornește de la colaborări sau de la sarcinile de lucru ce trebuiau îndeplinite de unii colegi. Pe de altă parte, ceva din relația cu partenerul de viață îți vulnerabilizează situația, statutul socio-profesional și imaginea publică.

PEȘTI

În prima parte a zilei îți sunt recomandate activitățile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Poți primi vești de la cineva aflat dincolo de granițele țării, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Este vremea să-ți remodelezi filozofia de viață și să abordezi cu totul altfel viața și evenimentele ei. Spre seară, meditează la cele petrecute astăzi și decide în consecință. Chiar dacă la prima vedere este neplăcut, totul are un rost favorabil ție.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply