Get this Widget

Horoscop pentru joi, 13 iunie 2019

0

BERBEC

Sunt momente potrivite pentru a-ți achita taxele, impozitele și orice alte datorii. Relațiile cu instituțiile financiare sunt bune și poți primi răspunsuri benefice și ajutoare deosebite în afaceri sau credite. Se pot rezolva sau măcar se pot lămuri cheltuieli referitoare la casă și familie. De asemenea, vor intra în discuție moștenirile sau afacerile de familie.

TAUR

Tema zilei este reprezentată de relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, înțelegeri făcute undeva, cândva. Este momentul producerii unor schimbări, atât în ceea ce privește mentalitatea ta, cât și atitudinea față de parteneri.

GEMENI

Sunt momente potrivite pentru treburile de rutină personale sau profesionale. Este posibil să întâmpini ceva neplăceri din partea colegilor, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Gâlceava poate porni de la banii câștigați la serviciu sau de la elanul cu care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Odihnește-te mai mult!

RAC

Ești vesel, pus pe glume și cu chef de aventuri. Cei din jur nu îți susțin starea, de aceea temperează-ți cheful de distracții. Sunt momente bune pentru a discuta cu pesoanele dragi și pentru a desfășura activități specifice unui hobby drag sufletului tău. Ești foarte combativ și pus pe fapte mari, aspecte ce îi pot necăji pe ceilalți, dacă te implici prea mult în treburile lor.

LEU

Treburile casei și problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea să fii nevoit să ai grijă de cineva bolnav sau să faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Tensiunea domnește în fundalul domestic, bine fiind să acorzi atenție tuturor detaliilor din acest segment. Există dușmănii ascunse din partea unor neamuri.

FECIOARA

Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie să te implici în treburile unor prieteni, chiar dacă gândurile tale zboară în altă parte. Forfota din preajma ta duce la oboseală și risipirea energiilor vitale în detalii care nu te privesc. Selectează prioritățile și lasă-i pe ceilalți în pace. Călătorii pe distanțe scurte.

BALANȚA

Încă de la primele ore ale dimineții sunt momente favorabile cumpărăturilor și altor aspecte financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substanțiale. Se va evidenția tendința de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică. Prudență și evită extravaganțele!

SCORPION

O zi bună pentru vizite la un salon de întreținere corporală sau pentru a începe o dietă estivală. Ocupă-te de tine, creionează planuri de viitor, selectează prioritățile personale și pe cele profesionale. De asemenea, ar fi bine să privești atent la relațiile și situațiile în care ești implicat. Renunță la cele nesatisfăcătoare!

SĂGETĂTOR

Ziua îți aduce dorința de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiza atentă a ceea ce se petrece în jurul tău și pentru a-ți trasa noi direcții de viață. S-ar putea să descoperi unele conflicte mocnite la serviciu, din motive financiare sau materiale. Ia aminte la cele aflate sau presimțite astăzi, deoarece te vor ajuta mult în viitorul apropiat.

CAPRICORN

O zi destul de controversată. Sunt posibile informații deosebite venite din partea unui prieten sau a unui protector, referitoare la bani și bunuri comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii dintr-o afacere. Evită dialogurile ample și vorbeșete cât mai puțin. Unii te provoacă doar așa de dragul jocului de cuvinte.

VĂRSĂTOR

Activitățile din domeniul profesional se evidențiază astăzi. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar acum vei fi nevoit să relaționezi cu șefii și autoritățile. Sau tu la rândul tău devii, cel puțin pentru o zi, o autoritate în domeniul în care activezi. Decizii importante, controverse colegiale, răsturnări de situație în cazul unor sarcini de lucru începute mai demult. Fii prudent!

PEȘTI

Ziua te predispune la răscoliri mentale. Se conturează dialoguri multiple cu oameni importanți în mediul socio-profesional în care activezi, dialoguri în urma cărora îți vei schimba unele opinii și decizii. Pe de altă parte, vor interveni aspect referitoare la străinătate, probabil ceva legat de copii, de studii sau detalii despre o călătorie îndepărtată.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply