Get this Widget

Horoscop pentru joi, 14 februarie 2019

0

BERBEC

Se conturează drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, în locații diferite. Totodată, planurile legate de formele de școlarizare pe termen scurt pot suferi modificări. Răsturnările de situație te pot însoți întreaga zi, dar vei reuși să realizezi ce ți-ai propus. Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii sau cu neamurile apropiate se pot dovedi interesante, iar factorul sufletesc va domina.

TAUR

Elanul pe care îl ai astăzi în abordarea chestiunilor financiare este unul salutar. Te poți ocupa, pe îndelete de aceste lucruri și ai și succes. Sunt posibile cadouri și recompense de care chiar ai nevoie. Sunt lucruri mărunte, ce-i drept, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul vieții. Pe de altă parte, pot interveni ceva modificări în legătură cu banii sau bunurile materiale proprii, însa sunt doar aspecte de rutină. După vânzoleala zilei, acordă-ți câteva momente de introspecție.

GEMENI

Este o zi cu chef de viață. Vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce îți propui. Este un moment bun pentru a te preocupa de propria persoană. Gândește-te la talentele, hobby-urile pe care nu le-ai mai abordat de mult și încercă să le dezvolți. Pe de altă parte, bine ar fi să-ți orientezi atenția și către îmbunătătirea personalității tale. Sfaturile și indemnurile unui prieten sau ale unei persoane mai ân vârstă  îți sunt de bun augur.

RAC

Stările tale sufletești fluctuează mult. Dorința de retragere din forfota vieții predomină întreaga zi. Ascultă-ți sufletul și acordă-i momentele necesare. Este o zi potrivită unei autoevaluări, putând să descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult în ungherele inimii. La locul de muncă sunt doar activități de rutină. Se pot contura aspecte neplăcute în această zonă, dar sunt pasagere.

LEU

Ziua este marcată de prieteni. Reține că este vorba numai de relațiile de prietenie. Pentru alte tipuri de relații nu este momentul. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt interesante, dinamice și de folos. Sigur că și controversele sunt prezente. Răsturnările de situație te pot destabiliza puțin, dar nu sunt aspecte majore și treci peste fără probleme. În a doua parte a zilei, organizează o plimbare în aer liber sau o mică agapă pentru cei dragi.

FECIOARA

Recomandabil este să te ocupi de cariera și de imaginea ta în societate. Pentru tine este un moment foarte bun de a te evienția în anturajul profesional. Evident că sunt posibile și situații conflictuale, dar dacă abordezi totul cu calm, prudență și discernământ poți obține rezultate excepționale. Nu te agita prea mult, întrucât știi foarte bine că sănătatea este vulnerabilă.

BALANȚA

Este o zi minunată pentru alcătuirea planurilor de călătorii în străinătate sau pentru studii pe termen lung. Sunt momente excelente pentru a-ți rafina mentalul cu subiecte filozofice și pentru dialoguri cu oameni erudiți. Sunt posibile răsturnări de situație, dar lucrurile se vor aranja pe un făgaș bun. Relațiile parteneriale le vei aborda într-o altă lumină, deoarece chiar poți trece peste toate animozitățile. Menajează-ți sănătatea și nu te entuziasma din orice.

SCORPION

Colaborările îți dau de furcă astăzi din perspectiva financiară, astfel ca îți îndrepți atenția către segmentul financiar implicat în acestea. Recomandabil este să te ocupi, pe îndelete, de tot ce ține de banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau moșteniri. Este o zi potrivită abordării vieții din perspectiva disciplinelor neconvenționale. Te poți gândi și la o schimbare în sistemul propriu de valori.

SĂGETĂTOR

Este nevoie să te ocupi de tot ce ține de parteneriate sau colaborări. Însă, implicarea ta în relațiile cu ceilalți va face mare vâlvă în jur. Este un moment proprice rezolvării aspectelor legate de acest segment. Sunt posibile situații controversate, dar tocmai ele îți vor anima ziua foarte mult. Prudența, discernământul și răbdarea te pot ajuta enorm. După-amiază poți petrece momente plăcute alături de cei dragi.

CAPRICORN

Activitățile de la locul de muncă îți ocupă întreaga zi. Muncești cu plăcere, îți dai toata silința, chiar dacă plata lasă de dorit. Este interesant că reusești să treci peste toate situațiile fluctuante ce se ivesc. Ceea ce este foarte bine. Te vei descurca în orice situație. Sănătatea este destul de încercată, însă consultațiile sau analizele medicale nu sunt recomandate astăzi. Spre seară, acordă-ți câteva momente de relaxare.

VĂRSĂTOR

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Veselia de care dai dovadă va fi privită cu scepticism de către cei din jur, însă tu o vei ține tot pe a ta. Pe de altă parte, te vei gândi și la o mica aventură amoroasă. Relațiile cu copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. După atâta efervescență, după-amiaza ocupă-te și de treburile casnice. Te așteapta de mult.

 

PEȘTI

Preocupările principale ale zilei sunt legate de casă, patrimoniu sau relațiile cu părinții. Îți poți face planuri pentru reamenajări interioare sau pentru o locuința nouă. Pe de altă parte, este un moment bun pentru o curățenie generală. Sunt posibile răsturnări de situație, dar te vei descurca fără probleme. O vizită în locurile natale sau la părinți este binevenită. Pentru după-amiază organizează o întâlnire cu membrii familiei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE:RO

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply