Get this Widget

Horoscop pentru joi, 14 martie 2019

0

BERBEC

Se pare că ești nevoit să faci mai multe drumuri. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activități specifice locului de muncă până la vizite la rude. Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe gânduri. E adevărat că primești informații importante, însă selectează cu atenție doar ce îți este de folos. Dacă ești implicat în forme de instruire este o zi bună pentru a-ți verifica situația școlară sau pentru demersuri educative în general.

TAUR

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes. Ocupă-te de cheltuielile cotidiene, dar limitează-te la strictul necesar. Poți primi cadouri, recompense sau îți poate crește venitul din munca proprie. Sunt sume mici și nu poate fi vorba de investiții sau afaceri. Poate ar fi bine să faci o balanță între eforturile depuse la un loc de muncă și remunerația primită. Dacă ești nemulțumit depistează cauza și acționează în consecință.

GEMENI

O zi plină de dinamism. Ai dorință și spor să te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ți persoană. Indicat ar fi să-ți orientezi eforturile către îmbunătățirea personalității sau către înfrumusețarea trupului. Astrele îți trimit idei bune și putere de convingere, astfel încât poți reuși în tot ce îți propui. Spre seară stai de vorbă cu un prieten apropiat despre planurile tale de viitor. Poți obține informații și sfaturi utile în acest sens.

RAC

Ai chef numai de tine și bine ar fi să-ți asculti sufletul. Este o zi bună de a te gândi la un nou proiect de viață, poate o reorientare totală a priorităților. Ocupă-te doar de activitățile de rutină, întrucât tonusul este scăzut. Sănătatea este vulnerabilă. Se pot accentua problemele legate de sistemul respirator și cele digestive. Folosește doar remediile tradiționale ale bunicii și evită consultațiile și analizele medicale.

LEU

Minunată zi pentru tine la capitolul prieteni și protectori. O persoană cu autoritate îți poate pune o vorba buna într-un proiect în care ești implicat sau să te sprijine pentru unul nou. Pe de altă parte, discuțiile cu anumiți prieteni te pot nemulțumi, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Unele informații sunt false sau nu îți sunt de folos. Indicat ar fi să fii prudent ce grupuri sociale sau ce idei susții pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

FECIOARA

Momente benefice pentru cariera profesională. Este posibil să fii convocat la o discuție importantă cu șefii sau autoritățile. Predomină notele contradictorii între ce îți dorești tu în domeniul profesional și ce ți se oferă. Este nevoie să-ți îmbunătățești poziția socială, deoarece vin evenimente importante la locul de muncă în care vei fi implicat. Fii receptiv la ce îți spun ceilalți și adaptează-te la cerințele mediului în care lucrezi.

BALANȚA 

Laturile spirituale ale vieții sunt frumos accentuate de către astre. Rafinarea sufletească te preocupă întreaga zi. Ascultă-ți inima și programează-ți activități culturale. Relația cu străinătatea este destul de dinamică. Poți afla vești de departe sau poți face demersuri de a pleca într-o călătorie. Este o perioadă bună pentru susținerea examenelor sau pentru înscrierea la diverse cursuri.

SCORPION

Banii și bunurile altora sunt preocuparea ta de astăzi. Sunt momente potrivite pentru achitarea datoriilor de orice fel și pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Se pare că norocul la finanțele altora se instalează în viața ta pentru ceva timp de acum încolo. Fii prudent și nu te aventura în investiții riscante. Tentația de a te implica în colaborări oarecare este mare, pe motivul de a profita de banii altuia, dar nu se recomandă.

SĂGETĂTOR

Astrele îți recomandă să te ocupi de relații parteneriale și de colaborări. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau de afaceri. Ți se pot face reproșuri, însă ceilalți au dreptate. Ascultă cu atenție ce ți se spune și susține-ți punctul de vedere cu fermitate. Dacă ești nemulțumit de poziția ta într-o colaborare sau dacă un partener îți pune bețe în roate, acționează în consecință.

CAPRICORN

O zi tensionată la locul de muncă. Ai multe de făcut, nivelul tău energetic este scăzut, iar colegii nu îți sunt alături. Selectează prioritățile și fii cât mai discret. Evită discuțiile în contradictoriu și pastrează-ți ideile doar pentru tine. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât în a doua parte a zilei odihnește-te sau plimbă-te în aer liber. Nu se recomandă consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale.

VĂRSĂTOR

Buna dispoziție și cheful de petreceri te va însoți întreaga zi. Relațiile sentimentale sunt dinamice și înconjurate de neprevăzut. Dialogurile cu persoana iubită sau cu copii sunt favorizate, așa încat recomandabil este să pui la punct tot ce te nemulțumește. Sau poți alcătui alături de cei dragi planuri de vacanță. Creativitatea este la cote înalte, reușind să primești aplauzele celor din jur pentru ideile tale deosebite.

PEȘTI

Energia zilei îți favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Indicate sunt curățeniile generale, reamenajarea decorului locativ sau planificarea unor reparații. Poți achiziționa o casă, un teren sau le poți vinde cu succes. Este posibil ca un membru al familiei să-ți solicite ajutorul într-o chestiune funciară. Relațiile familiale sunt destul de tensionate, însă sunt probleme vechi, știute.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply