Get this Widget

Horoscop pentru joi, 16 mai 2019

0

BERBEC

Se pare că astăzi trebuie să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomandă multă prudență. Ești combativ și poți răni foarte ușor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanță cu ceea ce îți dorești tu și apoi acționează în consecință. Proiectele sau colaborările în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări, dar totul este spre binele tău suprem.

TAUR

O zi cu multă agiație la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt de negăsit. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și nu răspunde la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Folosește remedii naturiste, stai mai mult în natură și programează-ți vacanțe.

GEMENI

Tu ești maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul Zodiac. Veselia și cheful de aventuri de care dai dovadă îți pot crea neplăceri în relația cu persoana iubită. Fii prudent, dozează-ți euforia și ține cont și de stările celorlalți. Pentru alții, copiii vor fi în prim plan. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Este vremea să-ți redefinești felul în care abordezi iubirea, implicațiile ei și propriile tale nevoi de singurătate.

RAC

Energia astrală de astăzi îți favorizează treburile gospodărești. Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționării unui teren sau a unei locuințe noi. Însă ai tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale. De aceea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernământ vei rezolva totul așa cum vrei tu.

LEU
Se pare că astăzi trebuie să faci mai multe călătorii pentru a rezolva diverse. Întâlnirile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi frecvente. Apar vești interesante, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt de folos. Pe de altă parte sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt ce te vor ajuta cât de curând să obții un loc de muncă mai bun sau la cel actual să promovezi.

FECIOARA

Banii și beneficiile lor îți vor da bătai de cap astăzi. Ai vrea să econimisești ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Selectează prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor. Poți primi cadouri sau recompense de la un loc de muncă. Chiar dacă situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa. Evită eforturile prea mari.

BALANȚA

Minunată zi pentru tine. Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc să mergi la un salon de întreținere corporală, să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pur și simplu să pui ordine în lucruri și activități. Relațiile parteneriale sunt conflictuale. Există tensiuni în acest sector, iar răsturnările de situație pot fi frecvente.

SCORPION

Astrele te sfătuiesc să fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfota vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și secundar pe segmentele capului. La serviciu este o perioadă delicată, însă cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Odihnește-te mai mult!

SĂGETĂTOR

Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău ca într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le reții sau să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce par și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

CAPRICORN

Ar trebui să-ți îndrepți atenția spre relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri. Fii prudent și ascultă pe îndelete ce ți se spune. De reținut că dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții de relaționare cu ceilalți. În după-amiaza zilei, astrele te sfătuiesc să te ocupi de treburile gospodărești și de problemele membrilor familiei.

VĂRSĂTOR

Relațiile cu străinătatea revin în atenție. Ori vei sta de vorbă cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și pe lângă subiect este la cote înalte.

PEȘTI

Chestiunile financiare sunt bine susținute de către astre. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Achită taxele, impozitele sau în funcție de caz, ocupă-te de relațiile cu insituțiile bancare. Evită speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi. În după-amaiza zilei detașează-te de cotidian și întoarce privirea către laturile spirituale ale vieții. Sunt momente bune pentru a delimita clar esențele și aparențe.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply