Get this Widget

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2019

0

BERBEC

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele în comun cu alții sunt accentuate. S-ar putea ca partenerul de viață, cel de afaceri sau un colaborator să te provoace la o discuție aprinsă pe teme financiare. Evită combativitatea și ascultă cu atenție ce ți se spune. În privința colaborărilor, unele se pot încheia. Bine ar fi să-ți selectezi activitățile și să te ocupi mai mult de tine și de cei dragi.

TAUR

Ești interesat doar de treburile de la serviciu. Este multă forfotă în zona muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi să eviți conflictele și să te ocupi de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri ce nu suportă amânare. În a doua parte a zilei orientează-ți atenția către activități recreative și odihnește-te mai mult.

GEMENI

Minunată zi la capitolul relații sentimentale și relații cu copiii. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte, dar ar trebui să ții cont și de starea celor din jur. Persoana iubită îți poate face reproșuri, însa tu spune sincer ce planuri ai. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de copii și de problemele lor. Astrele îți trimit imbolduri deosebite în zona creativității, așa încât poți rezolva orice situație ivită. Adu-ți aminte și de hobby-urile tale!

RAC

O zi propice activităților casnice. Curățeniile generale, reamenajarea spațiului locativ, mutarea într-o nouă locuință sau reparațiile curente le poți face cu succes. Astrele îți trimit idei legate de achiziționarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de multa prudență și răbdare. Orientează-ți fondurile astfel încât să rezolvi în casă tot ce ți-ai propus tu, dar și ce vor cei dragi.

LEU
Se pare că ai de făcut o mulțime de drumuri. Întâlnirile și dialogurile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi la ordinea zilei. De asemenea, este o zi bună pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele și interviurile îți sunt bine susținute, cu recomandarea sa vorbești sau să scrii doar la subiect. Poți afla vești importante legate de cineva drag. Spre seară, adună-i pe cei dragi la mică petrecere.

FECIOARA

Ziua este favorabilă cheltuielilor cotidiene sau pentru investiții legate de casă și confortul ei. Tentația cumpărăturilor extravagante este la cote înalte și bine ar fi să fii prudent. Poți primi cadouri și recompense, însă se pare că autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de altă parte, energia vitală fluctuează mult. Orientează-ți eforturile doar către treburile ușoare. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă.

BALANȚA

Ești într-o formă de zile de mari. Ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de propria-ți persoană și de treburile tale. Vizitarea saloanelor de întreținere corporală, programarea unor cursuri de dezvoltare personală și profesională sunt bine susținute din astral. Detașează-te de treburile și oamenii de la serviciu. În a doua parte a zilei, chestiunile financiare legate de cumpărăturile zilnice îți solicită aportul.

SCORPION

Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte și alcătuirea unor noi planuri de viață. Pot ieși la iveală conflicte ascunse bine de mult. Nu răspunde la provocări și selectează-ți cu mare grijă anturajul. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

SĂGETĂTOR

Prietenii îți sunt alături, însă tu nu prea ai chef de nimeni. Poți afla vești interesante și unele alarmante legate de cei apropiați. Conflictele cu prietenii sunt la cote înalte și se recomandă multă prudență. Unele relații se pot destrăma defintiv. Încearcă să lămurești toate divergențele și ascultă cu atenție ce ți se spune. Spre finalul zilei se întrezăresc invitații la evenimente sociale sau la reuniuni agrebile cu oameni deosebiți.

CAPRICORN

Domeniul profesional îți poate oferi surprize deosebite. Dialogurile cu șefii sau autoritățile sunt frecvente. Există varianta accentuării unor conflicte, însă cu prudență și discernământ poți soluționa totul. Spune tot ce te nemulțumește la serviciu și ce așteptări ai tu de la ceilalți. Pe de altă parte, imaginea ta în ochii celorlalți lasă de dorit. Recomandabil este să echilibrezi latura personală cu cea socială și să fii mai deschis la sugestii.

VĂRSĂTOR

Relațiile cu străinătatea sunt bine aspectate. Demersurile legate de o plecare în afara granițelor țării sau cele referitoare la studii universitare le poți face ușor. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară cum ai vrea tu, ai încredere că astrele îți pregătesc surprize frumoase și de folos. Pentru după-amiază, astrele te îndeamnă să vizitezi galerii de artă, un muzeu sau să lecturezi o carte bună.

PEȘTI

Chestiunile financiare ce privesc banii și bunurile altora alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune în discuție aspecte legate de moșteniri sau de partaje, în cazul unui divorț. Există și ceva iz de conflict, de aceea fii prudent și verifică cu atenție toate documentele și oamenii implicați. Spre seară, detașează-te de problemele cotidiene și odihnește-te mai mult.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply