Get this Widget

Horoscop pentru joi, 18 iulie 2019

0

BERBEC

Ziua îți aduce în prim-plan relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții aprinse cu aceștia, situații delicate, însa cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Un protector important îți poate da sfaturi utile și informații prețioase legate de domeniul profesional. Totuși, cele mai bune și sigure dialoguri le ai, în această perioadă, cu membrii familiei. Ascultă tot ce ți se spune, apoi retrage-te în sine și decide singur ce vei face mai departe.

TAUR

Astrele te sfătuiesc să te ocupi pe îndelete de sectorul profesional, în special de relațiile cu șefii. S-ar putea să fii nevoit să dai explicații unui șef vizavi de ultimele tale decizii profesionale. Explică-ți acțiunile în cuvinte puține, vino cu dovezi palpabile și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Spre finalul zilei verifică-ți bugetul de venituri și cheltuieli.

GEMENI

Astăzi vin vești din străinătate sau despre studii pe termen lung. Unele sunt neplăcute sufletului tău, însă abordează totul cu răbdare și pragmatism. Bine ar fi să acorzi o atenție mai mare instruirii tale profesionale. În a doua parte a zilei se anunță întrevederi cu șefii sau autoritățile. Se pot isca ușor discuții aprinse, dar sunt momente pasagere.  Minunat este că stai bine la capitolul financiar, așa încât bucură-te de câteva cumpărături.

RAC

Tendința de a aborda totul prin prisma disciplinelor neconvenționale este la cote înalte astazi. Pe de o parte este bine, însă pe de alta evită cercetarea unor evenimente sau situații care nu te privesc. Bine ar fi să îți concentrezi eforturile către achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Verifică-ți documentele financiare sau cele ale bunurilor materiale. Evită cheltuielile nefondate sau planurile de afaceri.

LEU

Relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat îți dau ceva bătăi de cap astăzi. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea fii prudent și ascultă părerile celorlalți. S-ar putea să descoperi nereguli în acest sector de viață, dar nu sunt motive de îngrijorare. Totul se poate rezolva. Însă, bine este să reții că tot ce întreprinzi în această perioadă va avea ecouri pe tot restul vieții. Deocamdată cel mai bun prieten al tău ești doar tu.

FECIOARA

O zi cu multe treburi la serviciu. Chiar dacă ți-ai propus să rezolvi marea cu sarea, astrele îți înfrânează elanul. Relațiile colegiale sunt distorsionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evită eforturile suprasolicitante. Nu sunt recomandate consultațiile și analizele medicale, ci doar remediile naturiste. Orientează-te către o dietă de sezon, lecturează cărți amuzante și dormi mai mult.

BALANȚA

Ai dori să te îndrăgostești. Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte, dar se pare că ceilalți nu prea îți țin isonul. Relația cu persoana iubită este umbrită, dialogurile anoste, însă șarmul și exuberanța te pot ajuta să treci peste orice impas. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Sunt momente bune pentru a-ți îndrepta atenția către un hobby. Spre seară organizează o mică agapă pentru cei dragi.

SCORPION

Casa, treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt zonele importante ale zilei. Poți face usor curățenii generale, reparații curente sau te poți gândi la achiziționarea unei case noi sau a unui teren. Cei dragi s-ar putea să nu îți susțină ideile, dar explicațiile pertinente, presărate cu vorbe de duh, te vor duce către rezultatul dorit. Nu are nici un rost să compari vremurile trecute ale copilăriei cu ce se petrece în prezent.

SĂGETĂTOR

Este o zi bună pentru studiu, documentare și demersuri specifice instruirii personale. Fie că te gândești la domeniul profesional, fie la un hobby, astrele îți recomandă îmbogățirea bagajului de cunoștințe și lărgirea orizontului cunoașterii. Pe de altă parte, s-ar putea să faci mai multe drumuri astăzi în scopuri diverse. Spre seară, o rudă sau un prieten apropiat îți va da o mulțime de vești care mai de care mai interesante.

CAPRICORN

Aspectele legate de bani sunt la ordinea zilei. Ești nemulțumit de ce constați, dar bine ar fi să te gândești la o reevaluare a activității desfășurate și la câștigul aferent. Totuși, ziua îți va fi îndulcită de mici cadouri sau favoruri din partea unor oameni dragi. Energia vitală este la cote joase, astfel încât dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile de rutină. Spre finalul zilei stai de vorbă cu membrii familiei sau planifică activități gospodărești.

VĂRSĂTOR

Ar trebui să te simti bine și să ai multă poftă de viață. Chiar dacă există nemulțumiri, în special legate de segmentul financiar, privește partea frumoasă a lucrurilor și fii mai înțelegător cu ceilalți. Evită implicarea în problemele altora. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de înfrumusețare, pentru dialoguri cu medici. Mentalul tău este destul de răscolit, așa încât pentru liniștea sufletului tău ocupă-te pe îndelete doar de persoana ta.

PEȘTI
Discreția, modestia și temperanța sunt principalele lucruri care te caracterizează astăzi. Sunt momente bune pentru o analiza minuțioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp. Poate ar fi bine să te gândești la o reconfigurare a planurilor de viitor, indiferent care sunt implicațiile. Ascultă-ți vocea interioară și acționează în consecință. Plimbă-te mai mult în aer liber, ascultă o muzică liniștitoare și evită zgomotul celorlalți.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply