Get this Widget

Horoscop pentru joi, 20 iunie 2019

0

BERBEC

Prietenii sunt la mare căutare astăzi. Sunt momente favorabile pentru a discuta proiecte socio-profesionale comune, dar și pentru a desfășura activități comune de genul hobby. Poate apărea în preajma ta un protector important ce îți va oferi sfaturi și soluții bune necesare în zona muncii și a sănătății. Spre sfârșitul zilei se prefigurează șuete minunate și discuții de taină cu prieteni dragi.

TAUR

Șefii și cariera profesională sunt temele principale ale zilei. Poți fi chemat la raport, dar vei reuși să faci față cu brio oricărei provocări. Este multă animație în plan mental, astfel că avalanșa de gânduri, idei, planuri personale sau profesionale îți poate crea neplăceri. Alege-ți cu grijă vorbele și gesturile, deoarece unii te observă atent. Spre finalul zilei sunt recomandate dialogurile cu membrii familiei.

GEMENI

Noutăți legate de străinătate. Contexul astral te susține în demersurile legate de calatorii peste hotare, atât în scop turistic, cât și pentru studii. Examenele și interviurile sunt bine susținute, dar fii prudent și pregătește-te temeinic. Pe de altă parte, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Sunt momente bune pentru activități culturale și pentru dialoguri cu persoane erudite.

RAC

Chestiunile legate de banii și bunurile altora îți aduc astăzi surprize plăcute, dar greu de înțeles. Poți primi cadouri și recompense de la autori necunoscuti sau, în funcție de caz, soluționări favorabile în relațiile cu instituțiile financiare. Ideea de a te asocia în afaceri te poate încânta, însă fii prudent, deoarece norocul la banii și bunurile altora ține câteva zile, iar în cazurile deosebite maximum o lună.

LEU

Relațiile parteneriale, colaborările și activitățile în comun cu alții primesc astăzi influxuri puternice. Sunt momente bune pentru încheierea unor contracte avantajoase sau pentru schimbarea condițiilor unui contract mai vechi. Disputele cu ceilalți vor avea o dinamică aparte, dar și un farmec pe măsură, de care toată lumea se va bucura. La sfârșitul zilei fii alături de partenerul de viață.

FECIOARA

Foarte dinamic este astăzi sectorul muncii. Se prefigurează o zi cu multă treabă la serviciu, dialoguri importante, dar și ceva animozități. Sănătatea este vulnerabilă, iar oboseala își poate spune cuvântul. Fii prudent și ocupă-te doar de activitățile ușoare. De evitat consultațiile, analizele medicale și interventiile chirurgicale! Spre seară relaxează-te la o șuetă alături de cei dragi.

BALANȚA

Ziua aduce în prim-plan segmentul sentimental. Sunt posibile dialoguri importante cu persoana iubită și cu sau despre copiii. Emoțiile sunt accentuate, astfel că poți gafa ușor în aprecieri și idei. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități sportive ușoare. Suprize de proporții din partea celorlalți. Spre finalul zilei, rezervă-ți momente de introspecție și analiză a celor întâmplate astăzi.

SCORPION

Casa și familia capăta noi valențe pentru tine. Sunt momente bune pentru activități gospodărești, dar și pentru a dialoga cu membrii familiei. Dialogurile cu ceilalți sunt fructuoase și se poate cădea la pace pe orice subiect. Dorul de copilărie și personajele ei va fi la cote înalte. Răsfoiește un album cu fotografii, stai de vorbă cu o rudă dragă sau planifică vizite în locurile natale.

SĂGETĂTOR

O zi cu multe drumuri pe distanțe scurte sau cu planuri pentru excursii alături de cei dragi. Ai chef de ducă, iar posibilitățile de călătorie se vor ivi ca prin minune. Sunt posibile vești, informații diverse, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Sunt momente bune pentru examene, interviuri sau înscrierea la cursuri. Forfota mentală este accentuată și te poate obosi. Selectează prioritățile!

CAPRICORN

Bani, cadouri, surprize de la serviciu, toate apar în jurul tău într-un carusel amețitor. Tentatia de a cheltui peste măsură este destul de mare, așa încât fii prudent și nu te hazarda. Atenție că energia vitală este destul de instabilă! Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile prioritare, iar în a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber sau relaxează-te cu o muzică bună.

VĂRSĂTOR

Arăți și te comporți ca o mică vedetă astăzi. Beneficiezi de multă energie astrală pe care bine ar fi să o canalizezi către propria ta persoană. Este o zi bună pentru vizite la saloanele de întreținere corporală, pentru înscrierea la cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pentru trasarea unor noi direcții de viață. Atenție la tendința de a rupe contracte și relații parteneriale care merită încă păstrate!

PEȘTI

O zi propice interiorizării și activităților ușoare. Mantia divină te învăluie în chip misterios, dar minunat și benefic. Dacă se poate, ia-ți o zi liberă și plimbă-te în aer liber sau meditează în locuri sfinte. S-ar putea să descoperi diverse conflicte în preajma ta, în special în planul familial, dar ai încredere că totul va ieși în favoarea ta. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply