Get this Widget

Horoscop pentru joi, 21 februarie 2019

0

BERBEC

Munca este deviza ta pentru astăzi. La serviciu ești solicitat destul de mult, dar te poți descurca fără probleme. Soarele îți susține discret eforturile, așa încât reușita este sigură. Pe de altă parte, datorită elanului tău de a munci, organismul îți poate da semnale de oboseală. Nu se recomandă analize și consultații medicale. În a doua parte a zilei, plimbă-te în aer liber sau ocupă-te de treburi ușoare.

TAUR

Stările tale emotive sunt destul de fluctuante. Este o zi bună pentru preocupări artistice. Prietenii sunt alături de tine, astfel că poți primi sfaturi sau idei bune. Pentru alții, copiii sunt subiectul principal al zilei. Răsturnările de situație pot fi prin preajmă, mai ales în relațiile sentimentale. Spre seară, organizează o întâlnire cu prietenii, deoarece chiar ai nevoie de sprijinul și prezența lor.

GEMENI

Casa, familia, patrimoniul și relațiile parentale sunt aspectele importante ale zilei. Activitățile gospodărești îți cer aportul. Este o zi bună pentru o curățenie generală, pentru reamanajari interioare sau chiar pentru schimbări de domiciliu. Pe de altă parte, îndatoririle sociale te atrag ca un magnet, însă tot acasă îți este gândul. După-amiază, o mică agapă cu membrii familiei este binevenită pentru toată lumea.

RAC

Călătoriile sunt foarte importante pentru tine. Se pare ca ești nevoit să faci mai multe drumuri, însă toate cu folos. Comunici frumos, cu  note emoționale, astfel că cei din jur vor fi încântați să discute cu tine. Sunt posibile întâlniri sau conversații interesante cu persoanele din anturaj. Și studiile intră în sfera de interes. Răsturnările de situație pot fi la ordinea zilei, dar vor aduce și lucruri bune.

LEU

Totul se învârte în jurul banilor. Îți va face plăcere să te ocupi de aceste chestiuni. Cadourile sau recompensele te pot însoți întreaga zi. Vei observa că, din umbră, un înger păzitor îți șoptește fiecare pas, astfel că planurile financiare pot fi alcătuite pe temen lung și cu rezultate bune. Ocupă-te doar de ideile cinstite, chiar dacă par greu de realizat. Nu este loc pentru speculații financiare. După-amiază se anunță întâlniri și dialoguri agreabile.

FECIOARA

Te vei face remarcat în anturaj prin energia și cheful de viață pe care le împrăștii. Faptul că și zona relațiilor parteneriale primește raze astrale benefice, te face combativ și plin de idei. Atenție la ce se petrece deoarece este un moment bun pentru a afla anumite lucruri legate de bunul mers al parteneriatelor sau colaborărilor în care ești implicat. Bine ar fi să-ți planifici cursuri de autocunoaștere sau de relaționare cu ceilalți, fiindcă se anunță evenimente interesante.

BALANȚA

Se remarcă o mare dorință de interiorizare. Ești preocupat doar de propria persoană și asta este foarte bine. Sufletul tău îți semnalează anumite chestiuni de care indicat este să ții cont. Dozează-ți eforturile, întrucât organismul tău este obosit. La serviciu sunt aspecte destul de tensionate, dar reușești să le depășești cu bine. Spre seară îți revii, te simti bine și poți petrece momente plăcute alături de cei dragi.

SCORPION

Prietenii te înconjoară cu mare drag. Este o zi bună pentru a-ți pune în ordine toate tipurile de relații, mai ales cele sentimentale și de prietenie. Sunt posibile diverse informații legate de persoanele din anturaj, astfel că recomandat este să fii atent la tot. Razele Soarelui se vor oglindi splendid în oamenii pe care îi întâlnești astăzi. Controversele apărute te pot mobiliza să iei decizii ferme și să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate.

SĂGETĂTOR

Recomandabile sunt preocupările legate de carieră și de relația ta cu socialul. Sunt posibile situații conflictuale, interesante în care factorul neprevăzut își va spune cuvântul. Situația familială se îmbunătățește, astfel că ascensiunea ta socială o poți realiza mai ușor. După-amiază poți primi sfaturi sau îndemnuri utile din partea unor prieteni. De reținut ce idei apar în jurul tău, deoarece unele chiar sunt profitabile.

CAPRICORN

Ecoul zilelor precedente îți îndreaptă gândurile către activități culturale. Este o zi bună pentru a-ți planifica diverse lucruri legate de rafinarea sufletului tău. Sunt posibile situații legate de călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung. Chiar dacă apar răsturnări de situație, ai încredere că se aranjează lucrurile pe un fagaș mai bun. Încercă să te detașezi de cotidian și să discuți pe îndelete cu propria ta ființă, deoarece poți afla lucruri interesante.

VĂRSĂTOR

Capitolul financiar îți deschide săptămâna. Te poți ocupa astăzi cu succes de chestiunile legate de banii altora: taxe, impozite, credite, moșteniri sau relații cu instituții bancare. Primești susținere astrală în acest domeniu, astfel că recomandabil este să fii foarte atent la tot ce se petrece. Chiar dacă observi noile direcții în acest sens, răbdarea și discernământul trebuie să le folosești cu prisosință.

PEȘTI

Ai mult spor astăzi în tot ce întreprinzi, fiind chiar o mică vedetă pentru cei din jur. Relațiile parteneriale sunt dinamice și interesante. Totuși, dozează-ți combativitatea vizavi de ceilalți, altfel riști să pierzi relații sau colaborări importante, ce nu se mai pot reface. Este posibil să inițiezi proiecte la care te gândești demult. Spre seară rezervă câteva momente de liniște, pentru a studia evenimentele zilei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply