Get this Widget

Horoscop pentru joi, 21 martie 2019

0

BERBEC

Pentru tine, subiectele principale sunt relațiile parteneriale și colaborările. Se pare că sunt lucruri neînțelese sau etape specifice unui proiect ce nu au fost parcurse corect la un moment dat. Sunt posibile discuții tensionate cu partenerul de viață sau de afaceri. Recomandabil este să-ți controlezi firea și să asculți doleanțele celorlalți. Există multe restricții în privința parteneriatelor, însă prudența și discernământul te feresc de necazuri.

TAUR

Se pare că ai multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale lasă mult de dorit și bine ar fi să te bazezi doar pe tine. În schimb, șefii te susțin. Sănătatea este destul de vulnerabilă. Indicat este să te ocupi doar de priorități și să fii cât mai discret. Atenție la starea aparatului uro-genital și secundar la cap! De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. În a doua parte a zilei invită-i pe cei dragi la o reuniune agreabilă.

GEMENI

Dragostea și arta reprezintă temele principale de astăzi. Cu toate că există tensiuni și restricții în privința relațiilor sentimentale, reușești să treci peste ele fără probleme. Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Creativitatea este la cote înalte, ai idei deosebite, iar din gândurile și mâinile tale pot ieși adevărate opere de artă. Copiii îți pot da bătăi de cap, dar farmecul odraslelor va înlătura orice neplăcere.

RAC

O zi bună de a te ocupa de capitolele dragi ție: casa și familia. Curățeniile generale, reamenajările de decor sau reparațiile curente se pot face cu succes. Relațiile familiale sunt destul de umbrite, însă cu prudență și discernământ se pot liniști lucrurile. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Totuși, ajută-i pe ceilalți numai după ce ți-ai rezolvat prioritățile tale. Final de capitol domestic și familial!

LEU

Ești mai mult pe drumuri astăzi. Întâlnirile și dialogurile cu neamurile sau cu prietenii aporpiați pot fi frecvente. Notele alarmante predomină în veștile care vin către tine, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Pentru alții se pot pune probleme legate de forme de instruire profesională pe termen scurt. La acest capitol ai de recuperat unele etape educaționale pe care nu le-ai parcurs corect la un moment dat. Dizolvarea unor relații nepotrivite.

FECIOARA

Capitolul financiar este foarte activ astăzi. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Se pare că ai noroc la banii și bunurile altora. Pe de altă parte, există șanse de îmbunătațire a remunerației specifice unui loc de muncă. Chiar dacă există discrepanțe între muncă și plata aferentă, atenția sporită te ferește de neplăceri. Verfică în permanență situația bugetului de venituri și cheltuieli. Final de etapă de câștig din munca proprie.

BALANȚA

Ești vedeta Zodiacului astazi. Ai energie suficientă de a te ocupa de tot ce dorești. Însă cea mai bună variantă este de a te ocupa de propria persoană. Astrele îți recomandă vizite la saloanele de îngrijire corporală și orientarea eforturilor către cursuri de dezvoltare personală sau relațională. Temperează-ți combativitatea vizavi de ceilalți. În a doua parte a zilei pot interveni aspecte financiare. Se deschide o nouă etapă de viață de cu totul altă anvergură.

SCORPION

Astrele îți recomandă retragere din forfota vieții și introspecție. Energia vitală este la cote minime, sănătatea este afectată pe segmentul aparatului uro–genital, iar durerile da cap pot fi frecvente. Ocupă-te de activități ușoare, nu răspunde la provocări și gândește-te doar la tine însuți. Sunt posibile vise sau premoniții legate de evenimentele și oamenii din viața ta. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

SĂGETĂTOR

Prietenii și protectorii îți sunt în preajmă întreaga zi. Dialoguri, sfaturi, îndemnuri, toate vin către tine pentru a te ajuta să pășești în viață cu mai mult curaj și în direcții potrivite. Echilibrul dintre relațiile sentimentale și cele de prietenie este foarte fragil, existând riscul confuziei între unele și celelalte. Fii atent la oamenii din jurul tău și nu te avânta în relații nepotrivite, chiar dacă tentația este la cote înalte.

CAPRICORN

Domeniul profesional îți reține atenția. Se pare că există unele nemulțumiri în relațiile cu șefii, legate de prestația ta într-un loc de muncă. Ascultă cu atenție ce ți se reproșează și depune eforturi pentru a îmbunătăți situația. Colegii nu te susțin, așa încât bazează-te doar pe tine. Familia îți cere aportul, iar balansul între aceasta și profesie te poate obosi destul de mult. Totuși, fii sincer și povestește celor dragi neplăcerile tale. Final de capitol socio-profesional.

VĂRSĂTOR

Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Unele planuri de călătorie se pot reconfigura sau anula. Cei implicați în forme de școlarizare universitare pot întâmpina neplăceri legate de finanțarea cursurilor sau de susținerea examenelor. Recomandabil este să fii prudent și chiar dacă acum lucrurile sunt blocate, la momentul potrivit totul se va desfășura cum îți dorești. O etapă legată de propria educație, dar și de relații cu străinătatea se închide definitiv.

PEȘTI

Sunt momente bune de a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Taxele, impozitele, datoriile de orice fel le poți achita cu succes. Bine ar fi să-ți verifici documentele financiare specifice banilor și bunurilor pe care le ai în comun cu alții. Este posibil să descoperi ceva nereguli, dar cu atenție se pot remedia. Se epuizează o etapă importantă referitoare la bani și bunuri. Spre seară detașează-te de cotidian.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply