Get this Widget

Horoscop pentru joi, 23 mai 2019

0

BERBEC

Se pare că vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri de tot felul. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și evită escaladarea conflictelor. Există multă forfortă în plan socio-profesional, astfel că este dificil să controlezi lucrurile sau să fii obiectiv. Relaxează-te și lasă pe zilele viitoare dialogurile sau decizile importante.

TAUR

Comunicarea este accentuată, atât cu persoanele din mediul personal apropiat, cât și cu persoanele din mediul profesional sau cu persoanele aflate în străinătate. Sunt posibile controverse și chiar dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Liniștește-ți mintea și sufletul cu activități culturale alături de oameni de bună calitate.

GEMENI

O zi care aduce în atenție chestiunilor financiare, ce vizează banii și bunurile comune cu alții. Sunt posibile neplăceri legate de întârzierea unor plăți, amânarea sau reluarea unor datorii, discuții aprinse cu partenerul de viață și cu colaboratorii. Ai răbdare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil pentru toată lumea, însă zilele următoare.

RAC

Atenția și eforturile îți vor fi atrase spre segmentul partenerial. Energia zilei predispune la neînțelegeri de tot felul, așa încât nu pune bază pe ceea ce se discută sau se promite astăzi. Ai rabdare sa asculti ce spun ceilalți si explica-te in cuvinte putine, dar esentiale. Spre seara se mai liniștesc lucrurile, dar fii vigilent în continuare. Intervin chestiuni financiare.

LEU
Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi pe care numai tu le poți duce la bun sfârșit. Sporul este slab, cu greu se activează, așa încât, selectează prioritățile și cere sprijinul celor dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te odihnești. Controverse și discuții aprinse cu toată lumea.

FECIOARA

Cei dragi te solicită din plin. Ai vrea tu aventură, romantism, veselie, însă ceilalți sunt departe de nevoile tale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme comune, discuții care îți displac total. Fii prudent și evită criticile, exagerarea conflictelor sau a cere prea mult de la ceilalți. Este vremea să-ți revizuiești concepțiile legate de iubire și implicațiile ei.

BALANȚA

Treburile gospodărești și tot ce ține de familie sunt preocupările tale de astăzi. Sunt posibile provocări de tot felul pe aceste segmente de viață, astfel că fii pregătit pentru orice. Însă, îndatoririle socio-profesionale te vor ține departe de casă și familie. Găsește un echilibru în toate. Ai șanse să rezolvi prioritățile, chiar dacă altfel decât plănuiai tu.

SCORPION

Se pare că în prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel încât bine ar fi să exersezi dictonul „tăcerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiați îți solicită ajutorul. Este bine să-ți rezolvi prioritățile personale sau profesionale și apoi să te implici în treburile celorlalți.

SĂGETĂTOR

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin. Discuții referitoare la salarizarea unui loc de muncă, primirea salariului sau a unor cadouri. Prudență în tot ce ține de bani și implicațiile lor.

CAPRICORN

O zi controversată. Dorința de afirmare, cheful de a te ocupa mai mult de treburile tale personale sunt accentuate. Ceilalți te solicită destul de mult, de aceea fii prudent. Selectează prioritățile, odihnește-te suficient și reevaluează-ți relațiile și situațiile în care ești implicat. După-amiaza zilei este favorabilă dialogului cu cei dragi și de încredere.

VĂRSĂTOR

Ești destul de retras astăzi. Dorința de a fi doar cu tine însuți este la cote înalte. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică. Sănătatea este vulnerabilă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Fii precaut în privința banilor obținuți de la un loc de muncă.

PEȘTI

Multă forfotă se conturează astăzi în relațiile de prietenie și susținere profesională. Sunt posibile neînțelegeri serioase, dialoguri surde, retragerea sau reformularea unor promisiuni și a unor activități comune. Se recomandă prudență și evită escaladarea conflictelor. Cei dragi, membrii familiei îți sunt alături în chip salutar.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply