Get this Widget

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2019

0

BERBEC

Relațiile cu șefii sau autoritățile alcătuiesc subiectul principal al acestei zile pentru tine. Sunt posibile reproșuri din partea acestora. Asta datorită faptului că eforturile tale sunt orientate spre casă și familie, iar îndatoririle profesionale le-ai trecut pe locul doi. Găsește un echilibru între viața privată și cea socială. Spre seară, sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de bunul mers al treburilor familiale.

TAUR

Relațiile cu străinătatea îți ocupă întreaga zi. Poți lua legătura cu cineva aflat departe de țară sau te poți ocupa de demersuri specifice unei călătorii îndepărtate. Pentru alții pot interveni aspecte legate de studii. În a doua parte a zilei, astrele îți recomandă activități culturale. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte și bine ar fi să îi dai curs. Toate tipurile de relații stau pe un bulgăre de dinamită.

GEMENI

O zi favorabilă achitării datoriilor de orice fel. Verifică situația taxelor, impozitelor sau, în funcție de caz, aspectele legate de moșteniri și partaje. Evită cheltuilelile extravagante. Pe de altă parte, dacă ești implicat în relații cu instituții financiare poți primi vești interesante, însă alarmante. În a doua parte a zilei, detașează-te de cotidian și bucură-ți sufletul cu o plimbare în aer liber sau cu vizitarea unei galerii de artă.

RAC

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap. Sunt momente favorabile dialogurilor cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri pentru a lămuri unele animozități mai vechi. Ești foarte combativ și se recomandă  prudență. Este posibilă stricarea unor relații bune, dar din vina ta. Fii diplomat și ascultă și ce au de zis ceilalți, deoarece vei putea rezolva totul mult mai bine. Spre seară, relaxează-te alături de cei dragi la o cină agreabilă.

LEU

Ziua îți aduce multă forfotă la serviciu. Ai senzația că numai tu muncești, dar nu este așa. Relațiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi să fii discret și să te abții de la comentarii sarcastice. Sănătatea este foarte vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și secundar pe stomac. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, decât în cazuri speciale. Odihnește-te mai mult!

FECIOARA

Este o zi delicată în planul relațiilor sentimentale. Cei dragi au alte treburi, nu să-ți demonstreze ție afecțiunea lor. Astfel poți declanșa, gratuit, situații conflictuale pe termen lung. Detașează-te de tot ce ține de persoana iubită, copii, amor. Cel mai bine ar fi să-ți orientezi eforturile spre un hobby drag sufletului tău. Lasă-i pe toți ceilalți să-și desfășoare viața așa cum cred ei de cuviință și vei fi mult mai fericit.

BALANȚA

Astrele îți recomandă să te ocupi de treburile gospodărești. Poți face cu ușurință curățenii generale, reparații curente sau amenajări interioare. Verifică cu atenție spațiul locativ, deoarece pot exista probleme ascunse. Relațiile cu membrii familiei sunt disonante, așa încât fii prudent. Spre seară, dorul de copilărie și farmecul ei te vor face nostalgic. Răsfoiește un album cu fotografii de familie, programează-ți vizite în locurile natale sau măcar stai de vorbă cu o rudă dragă.

SCORPION

Astăzi bine ar fi să iei legătura cu neamurile sau cu prietenii apropiați. Mai ales dacă pe unii nu i-ai văzut de mult sau nu mai ai vești despre ei. Ești dornic de comunicare și studiu și bine ar fi să profiți de acest lucru. Sunt momente favorabile înscrierii la cursuri de scurtă durată sau dacă ești deja implicat în vreo formă de școlarizare, aceasta se poate finaliza. Acordă ceva mai multă atenție parteneriatelor și relației de cuplu.

SĂGETĂTOR

Banii și tot ce ține de ei sunt preocuparea principală a acestei zile pentru tine. Sunt posibile cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea unui loc de muncă. Tentația cumpărăturilor este la cote înalte, dar bine ar fi să te abții. Este adevărat că norocul la banii și bunurile altora este alături de tine, dar la un moment dat va trebui să dai socoteală pentru fiecare ban cheltuit sau bun folosit. Ocupă-te doar de activități ușoare!

CAPRICORN

Am putea spune că astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de viață și dorință de a te baga în treburile altora. Astrele îți recomandă sa te ocupi doar de tine, pentru că riști să ajungi la conflicte gratuite cu ceilalți. Sunt momente favorabile de a merge la un salon de întreținere corporală sau de a te gândi la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală. Relația cu partenerul de viață este foarte dinamică. Evită provocările și fii prudent.

VĂRSĂTOR

Nu prea ești de găsit astăzi. Sufletul tău are nevoie de introspecție și de retragere din iureșul vieții. Gândurile tale zboară către evenimentele și oamenii de la serviciu. Există multe nemulțumiri în acest segment de viață, dar privește partea plină a paharului. Dacă primești reproșuri sau colegii sunt reticenți față de tine, pe undeva este și vina ta. Sănătatea este vulneabilă. Folosește remedii naturiste și odihnește-te conștient.

PEȘTI

Se pare că vei avea de-a face cu prietenii sau protectorii. Sunt posibile întâlniri și  dialoguri interesante. Totuși, ar trebui să fii mai discret față de prieteni și să nu îți divulgi planurile de viitor. În a doua parte a zilei s-ar putea să primești invitații la evenimente sociale. Onorează-le și bucură-te de tot ce te înconjoară. Fii prudent și stai mai mult în preajma celor dragi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply