Get this Widget

Horoscop pentru joi, 25 iulie 2019

0

BERBEC

Ziua îți aduce cheltuieli. Poate fi vorba despre cheltuieli domestice, despre un ajutor material oferit unui membru al familiei, însă și facturile sau datoriile la bancă pot intra în conul de interes. Activitatea desfășurată la un loc de muncă pare că îți aduce bani puțini și în salturi. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar, întrucât există restricții atât la câștiguri, cât și la ajutor din partea altora. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ți dozezi eforturile și să eviți suprasolicitarea mentală.

TAUR

Ai multă energie, însă și momente în care cu greu ți-o poți canaliza către o activitate anume. Ar fi bine să îți ordonezi prioritățile și să te ocupi strict de treburile tale. Tendința de a te infiltra în treburile altora este mare. Trebuie evitat acest lucru pentru că riști să ai parte de replici tăioase sau chiar unele persoane se pot îndepărta definitiv de tine. După-amiază, rezervă-ți momente pentru un tratament de îngrijire corporală, pentru un program de exerciții fizice ușoare sau o vizită prin magazinele preferate.

GEMENI

Astrele îți recomandă discreție și multă interiorizare. Ești combativ, sufletul dorește să înfăptuiască multe și mărunte, însă trupul este vulnerabil astăzi. Ocupă-te doar de activități ușoare. S-ar putea să descoperi conflicte ascunse în sfera muncii, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să aduci lucrurile în favoarea ta. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient și rezervă-ți momente pentru odihnă. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

RAC

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii te vor pune pe gânduri. Poți afla informații interesante fie despre unii apropiați, fie despre asociații, organizații, grupuri de interes comun. Ar fi bine să-ți selectezi atent informațiile și să vorbești cât mai puțin. Ești sensibil vizavi de remarcile și acțiunile celorlați. Controlează-ți reacțiile și dezvoltă-ți permanent încrederea în tine. Prudență la sănătate și la conflictele mocnite din domeniul profesional. E adevărat că providența te sprijină discret, însă fii și tu prezent în viața ta.

LEU
Astrele te vor împinge în lumina reflectoarelor. Cu toate că ești cufundat în gândurile și treburile tale, va trebui să faci față unor dialoguri importante legate de sfera profesională. În culisele locului de muncă sunt tensiuni care din când în când ies la iveală destul de zgomotos. Fii prudent, îndeplineste-ți sarcinile de lucru cu seriozitate și bazează-te mai mult pe forțele tale. Trupul îți este vulnerabil, existând în fundal sensibilități la aparatul digestiv și osos.

FECIOARA

Vești interesante în și despre străinătate. Ori vorbești cu cineva aflat departe de granițele țării, ori planifici călătorii sau studii pe termen lung. Dacă ești implicat în vreo formă de instruire, sunt posibile altercații cu profesorii sau colegii de studii. Neînțelegerile pot porni de la faptul că viziunile, ideologia de viață sunt diferite și cu greu îți poți stăpâni impulsul de a replica. Controlează-te și acceptă că fiecare individ are propria sa filozofie, poate total diferită de a ta.

BALANȚA

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relațiilor cu instituțiile financiare. Sunt posibile erori în documentele financiare, de aceea verifică-le atent. Cheltuiește strictul necesar și pune bani deoparte. Veniturile tale sunt modeste în această perioadă, chiar dacă muncești mult și șefii sunt de partea ta. Ești bine văzut în societate, iar la serviciu primești laude și sarcini noi. Mentalul îți este neliniștit, mai ales când vine vorba despre chestiunile profesionale, de aceea fii prudent și vorbește puțin.

SCORPION

Relațiile parteneriale sunt prioritare astăzi. Poate fi vorba despre relații cu parteneri străini, despre colaborări care se desfășoară pe termen lung sau parteneriate în străinătate. Există tensiuni, deocamdată, între tine și aceste persoane, de aceea fii prudent. Demersurile legate de călătorii pot fi îngreunate, însă doar pe moment. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că îl neglijezi. Acordă-i timp și afecțiune, pentru ca lucrurile să revină la normal.

SĂGETĂTOR

Ziua predispune la activități de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit, fiind posibil să se accentueze afecțiunile legate de gât și aparat renal. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși ușor cu ajutorul remediilor naturiste, plimbărilor în aer liber și odihnă.

CAPRICORN

Persoana iubită și copiii te pot necăji, datorită faptului că în ultimul timp i-ai neglijat destul de mult. Este adevărat că ești implicat în colaborări promițătoare, ai multe treburi la serviciu, însă atenție că toată forfota din sfera profesională îți afectează atât toate tipurile de relații, cât și sănătatea. Rezervă-ți momente pentru a sta mai mult cu cei dragi. Spre exemplu, organizează după-amiaza o petrecere surpriză.

VĂRSĂTOR

Acasă este nevoie de sprijinul tău, atât moral, cât și material. Discuțiile cu membrii familiei îți vor aminti faptul că ești foarte implicat în activitatea profesională, neglijând treburile casei și nevoile celor dragi. Ascultă ce au de zis ceilalți și acordă-le timp și efort. Ai avea succes la curățenii generale, la reparații și la planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale. Sănătatea este vulnerabilă, iar pe fondul neînțelegerilor familiale poți comite erori greu de remediat la serviciu.

PEȘTI

Ziua anunță multe drumuri pe distanțe scurte. Pe de o parte ar trebui să-ți rezolvi chestiuni profesionale, pe de altă parte un prieten sau o rudă apropiată te invită în oraș. Rezolvă-ți pe îndelete treburile, însă ai grijă la ceea ce spui. Mentalul îți este bulversat și cu greu îți aduni gândurile. Studiile și formele de instruire personală sunt o altă temă demnă de luat în calcul, așa încât planifică-ți cursurile necesare.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply