Get this Widget

Horoscop pentru joi, 27 iunie 2019

0

BERBEC

Ziua îți aduce multa energie și poftă de viață. Sunt momente delicate și ar trebui să fii atent. Stările tale de spirit pot fluctua destul de mult. Concentrează-ți eforturile și atenția doar pe propria-ți persoană. Mergi la un salon de întreținere corporală, la un magazin cu lucruri deosebite sau pur și simplu plimbă-te în aer liber. Trasează-ți noi planuri de viitor!

TAUR

Este o zi în care ar trebui să te ocupi doar de activitățile ușoare și să-ți acorzi clipe de solitudine. Energia zilei te poate obosi destul de mult. Evită provocările și fii cât mai discret. Poți descoperi unele neplăceri legate de locul de muncă, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul. Folosește doar remedii naturiste și detașează-te de forfota vieții.

GEMENI

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile cu prietenii și protectorii. S-ar putea să constați că unele persoane din anturajul tău îți pun bețe în roatele destinului și mai bine te-ai îndepărta de ei. În jurul prânzului pot apărea informații pretioase legate de alte persoane dornice să-ți fie alături și să te protejeze. Spre seară stai la o șuetă cu cei dragi.

RAC

Astăzi revin în atenție relațiile cu șefii și imaginea ta în ochii celorlalți. S-ar putea ca în urma unor discuții aprinse să-ți schimbi părerea despre cineva cu care lucrezi demult. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor. Familia te susține cu sfaturi și idei excelente. Spre sfârșitul zilei, alocă-ți momente pentru a le petrece cu cei dragi.

LEU

Este o zi în care îți sunt favorizate activitățile culturale și rafinarea sufletească. Pe de altă parte, sunt posibile vești de la persoane aflate departe de granițele țării. Studiile universitare sau pe termen lung sunt o altă temă importantă la care astrele te îndeamnă să te gândești. În a doua parte a zilei invită-ți prietenii la o mică petrecere.

FECIOARA

Accentele zilei cad pe domeniul financiar. Se recomandă achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Energia zilei îți poate aduce idei bune legate de investiții, rezolvări legate de instituțiile financiare sau moșteniri. Totuși, fii prudent, verifică orice document cu mare atenție și evită speculațiile financiare. Poți primi un cadou surpriză de la cineva drag.

BALANȚA

Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei și vrei, nu vrei va trebui să te ocupi de ele. Sunt posibile controverse, reproșuri, însă și lămuriri ale unor nemulțumiri mai vechi. Se întrezărește ruperea unor colaborări care nu îți mai sunt pe plac. Relația cu partenerul de viață poate cunoaște turnuri deosebite. Fii deschis la schimbări!

SCORPION

Ziua se anunță încărcată la serviciu. Energia zilei îți poate da o stare de oboseală sau confuzie. Ocupă-te doar de activitățile ușoare, evită provocările colegilor și gândește-te pe îndelete dacă ești mulțumit de munca pe care o desfășori. Astrele te ajută să închei o etapă la acest capitol și îți deschid alte căi interesante. Fii atent la informațiile primite astăzi.

SĂGETĂTOR

Ești deschis la distracții și aventuri, aspecte foarte vizibile și deranjante pentru unii. Vor apărea elemente noi într-o relație sentimentală sau cu copiii. Însă, în funcție de caz, o relație se poate sfârși irevocabil, dar se face loc pentru altele noi. Cei care au copiii se pot bucura pe îndelete de realizările acestora, chiar dacă izul conflictului este pe aproape.

CAPRICORN

O zi potrivită activităților gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. Schimbarea atitudinii față de familie și implicațiile ei este o altă temă propusă de astre pentru tine. Asta datorită faptului că eforturile tale sunt îndreptate către domeniul profesional în dauna vieții private. Echilibrează cele doua zone ale vieții.

VĂRSĂTOR

Dialogurile cu cei apropiați sunt frecvente și îți vor aduce vești interesante. Este bine să faci curățenie în rândul apropiaților și chiar al rudelor. Îndepărtează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul pentru a face loc altora noi și benefice. Pe de altă parte, sunt momente propice pentru implicarea în studii și cercetări pe diverse domenii.

PEȘTI

Zi importantă la capitolul financiar, secțiunea câștiguri din munca proprie. Sunt posibile noutăți în acest sens și anume îmbunătățirea salarizării la locul de muncă, recompense, cadouri sau lămuriri necesare pentru a câștiga bani mai mulți și mai comod. Ți se pot înlesni anumite câștiguri sau favoruri de către persoane necunoscute.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply