Get this Widget

Horoscop pentru joi, 28 martie 2019

0

BERBEC

Astăzi, bine ar fi să te ocupi de cariera și de imaginea ta în ochii celorlalți. Dialogurile cu șefii îți pot aduce informații noi legate de viitorul carierei tale. Există și nemulțumiri în acest sens, dar privește partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine. Spre seară, alătură-te celor dragi la o mică petrecere.

TAUR

Relațiile cu străinătatea sunt prezente. S-ar putea să ți se ofere șansa să pleci la studii sau în interes de serviciu în afara granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apar răsturnări de situație, totul este spre binele tău. În a doua parte a zilei, programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau o plimbare în aer liber.

GEMENI

Pentru tine este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate crea neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor ce vizează banii. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudență și discernământ se pot remedia. Dozează-ți eforturile!

RAC

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale și colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important în soluționarea conflictelor. În a doua parte a zilei, rezervă-ți timp și pentru partenerul de viață.

LEU

Ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovadăa în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochii buni de către șefi. Pe de altă parte, bine este să reții că doar tu îți esti cel mai bun aliat. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te mai mult.

FECIOARA

Zi minunată pentru tine la capitolul distracții. Ești pus pe șotii, însă ceilalți s-ar putea să îți taie elanul. Relația cu persoana iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seama altora. Orientează-ți eforturile către activități dragi sufletului tău. Alții pot avea surprize din partea copiilor. În a doua parte a zilei se recomandă odihnă.

BALANȚA

Treburile gospodărești sunt tema principală a zilei. Ai spor la curățenii generale, reparații curente și reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționării unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instala în acest segment pe neașteptate. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre seară.

SCORPION

Se pare că vei fi mai mult pe drumuri. Dacă ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile. Pentru alții pot apărea aspecte legate de forme de școlarizare pe termen scurt. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați te pot pune pe gânduri. Nu lua de bun chiar tot ce afli. Însă, unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. În a doua parte a zilei se întrezăresc treburi casnice.

SĂGETĂTOR

Aspectele bănești s-ar putea să te preocupe întreaga zi. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urma muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. După-amiază, orientează-ți gândurile și către laturile spirituale ale vieții.

CAPRICORN

O zi foarte dinamică. Relațiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare că ai foarte mult de lucru. Va trebui să te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute. Spre seară recomandabil este să stai mai mult în preajma celor dragi.

VĂRSĂTOR

Îți este de mare folos odihna și dialogul cu propria ta ființă. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viața ta. Evită activitățile care te solicită prea mult. Sănătatea este vulnerabilă.Î a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau bucură-te de o carte bună.

PEȘTI

Prietenii alcătuiesc subiectul tău favorit de astăzi. Este nevoie de multă prudență în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detașează-te de toți și de toate. Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. în a doua parte a zilei, ascultă-ți sufletul și retrage-te în locuri liniștite.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply