Get this Widget

Horoscop pentru joi, 30 mai 2019

0

BERBEC

Chestiunile financiare cotidiene sunt tema zilei. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului cotidian, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin. În a doua parte a zilei, o rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

TAUR

Ziua îți oferă multă energie. Ești plin de viață, iar dorința de afirmare este la cote înalte. Totul  te solicită destul de mult, așa încât fii prudent. Ocupă-te doar de treburi ușoare, evită exagerările și ascultă-ți organismul. Un masaj, un tratament cosmetic sau trasarea unui plan de îngrijire a sănătății sunt binevenite. Odihnește-te conștient!

GEMENI

Ești destul de retras astăzi. Dorința de a fi doar cu tine însuți este accentuată. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică. Sănătatea este vulnerabilă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Fii precaut în privința banilor obținuți de la un loc de muncă.

RAC

Prietenii îți sunt alături cu dialoguri și sfaturi interesante, ba chiar unele trăsnite la prima vedere. Vei fi uimit de zelul unora de a-ți susține proiectele sau planurile profesionale. Fii prudent și nu cere mai mult decât ți se oferă. Spre finalul zilei, tendinața de izolare va fi la cote înalte. Plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau lecturează o carte amuzantă.

LEU

Se pare că vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri, discuții contradictorii și turnuri spectaculoase ale unor situații sigure până nu demult. Fii atent ce ți se reproșează și gândește-te la remediile necesare. Un prieten apropiat îți poate oferi informații prețioase legate de locul de muncă. Spre finalul zilei, ocupă-te de cei dragi.

FECIOARA

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Îți sunt favorizate vizitele la muzee, galerii de artă, discuțiile pe teme spirituale sau lecturarea unei cărți bune. Relațiile cu străinătatea pot cunoaște răsturnări de situație. Dacă plănuiai să pleci într-o călătorie îndepărtată, aceasta se poate amâna. Momente excelente de a-ți revizui filozofia de viață.

BALANȚA

O zi potrivită chestiunilor financiare, ce vizează banii și bunurile altora. Este posibil să fii nevoit să achiți datorii restante, datorii ce vizează bunuri sau servicii comune cu alții. În a doua parte a zilei, bine ar fi să lași pragmatismul vieții cotidiene deoparte și să-ți îndrepți gândurile către laturile spirituale. Plimbă-te în aer liber sau stai de vorbă cu un prieten drag.

SCORPION

Relațiile parteneriale sunt pasibile de surprize de proporții. Reproșuri din partea unora, doleanțe spuse pe tonuri ridicate din partea altora, iar tu vei fi nevoit să-i asculți pe fiecare, ba să și găsești soluții viabile. Se recomandă prudență, răbdare, toleranță. Unele dintre aceste relații se pot destrăma definitiv de la banalități. Pe de altă parte, este bine să renunți la relațiile și situațiile pre solicitante.

SĂGETĂTOR

Energia zilei te predispune multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii au dispărut din peisaj. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile ușoare și evită provocările. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult. Spre seară te vei simți mai bine.

CAPRICORN

Foarte delicate sunt relațiile sentimentale. Tu ai chef de distracții și aventuri, însă ceilalți sunt deranjați de asta. Controlează-ți stările și alege-ți reacțiile cu grijă. Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, însă răbdarea și diplomația pot aplana animozitățile. Altii vor avea de-a face cu copiii si năzbâtiile lor. Orientează-ți eforturile și spre un hobby.

VĂRSĂTOR

Treburile gospodărești îți sunt bine susținute de către astre. Este o zi propice curățeniilor generale, reparațiilor curente, amenajării grădinii sau decorațiunilor interioare. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la finalul zilei poți lămuri situațiile. Ești creativ și bine ar fi să-i lași și pe ceilalți să se bucure de realizările tale.

PEȘTI

Se pare că în prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, așa încât fii pregătit pentru discuții inedite, purtate pe tonuri înalte. Rudele sau prietenii apropiați îți solicită ajutorul. Mai întâi rezolvă-ți treburile personale și apoi fii alături si de cei dragi.

 

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply