Get this Widget

Horoscop pentru luni, 01 aprilie 2019

0

BERBEC

Prietenii alcătuiesc subiectul favorit de astăzi. Este nevoie de prudență în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare că tu nu prea observi acest lucru. Detașează-te de toți și de toate! Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. În a doua parte a zilei, ascultă-ți sufletul și retrage-te în locuri liniștite. Sănătatea este vulnerabilă.

TAUR

Bine ar fi să te ocupi de cariera și de imaginea ta în ochii celorlalți. Dialogurile cu șefii îți pot aduce informații noi legate de viitorul parcursului tău profesional. Există și nemulțumiri în acest sens, dar privește partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine. Spre seară, alătură-te celor dragi la o mică petrecere.

GEMENI

Relațiile cu străinătatea sunt la cote înalte astăzi. S-ar putea să ți se ofere șansa să pleci la studii sau în interes de serviciu în afara granițelor țării. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut. Chiar dacă apar răsturnări de situație, totul este spre binele tău. În a doua parte a zilei, programează-ți vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau o plimbare în aer liber.

RAC

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este la ordinea zilei, dar fii cu băgare de seamă. Discordia îți poate crea neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor ce vizează banii. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudență și discernământ se pot remedia. Energia vitală este scăzuta, așa încât ocupă-te doar de activitățile prioritare.

LEU
Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale și colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere. Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neînțelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important în soluționarea conflictelor. În a doua parte a zilei, rezervă-ți timp și pentru partenerul de viață.

FECIOARA

Ai multe treburi de rezolvat astăzi la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune. Combativitatea de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochi buni de către șefi. Pe de altă parte, bine este să reții că doar tu îți ești cel mai bun aliat. Sănătatea este vulnerabilă. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te mai mult.

BALANȚA

Zi minunată pentru tine la capitolul distracții. Ești pus pe șotii, însă ceilalți s-ar putea să-ți taie elanul. Relația cu persoana iubită stă pe un bulgare de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seama altora. Orientează-ți eforturile și către activități dragi sufletului tău. Alții pot avea surprize din partea copiilor. În a doua parte a zilei se recomandă atenție la sănătate.

SCORPION

Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente și reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționarii unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instala în acest segment de viață pe neașteptate. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre seară, însă cei dragi vor fi alături de tine, alinându-ți dorul de trecut.

SĂGETĂTOR

Se pare că tu vei fi mai mult pe drumuri astăzi. Dacă ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile. Pentru alții pot apărea aspecte legate de forme de școlarizare pe termen scurt. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați te pot pune pe gânduri. Nu lua de bun chiar tot ce afli. Însă, unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. În a doua parte a zilei se întrezăresc treburi casnice. Aranjează o mică reuniune cu cei dragi.

CAPRICORN

Aspectele bănești s-ar putea să te preocupe întreaga zi. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urma muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. După-amiază, orientează-ți gândurile și către laturile spirituale ale vieții.

VĂRSĂTOR

O zi dinamică pentru tine. Relațiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare că ai foarte de mult de lucru. Va trebui să te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute. Spre seară, recomandabil este să stai mai mult în preajma celor dragi.

PEȘTI

Pentru tine, astrele recomandă astăzi odihnă și dialogul cu propria ta ființă. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viața ta. Evită activitățile care te solicită prea mult. Îngrijește-ți sănătatea! În a doua parte a zilei, plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau bucură-te de o carte bună.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply