Get this Widget

Horoscop pentru luni, 01 iulie 2019

0

BERBEC

O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile și dialogurile persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. S-ar putea să afli vești alarmane legate de cineva drag, însă nu pleca urechea la tot ce auzi. Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Bine ar fi să te gândești la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

TAUR

Capitolul financiar este subiectul principal al începutului de săptămână. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să îți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli, orientându-ți eforturile doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și odihnește-te suficient.

GEMENI

Ar trebui să ai o zi excelentă. Astrele îți trimti raze minunate, dorința de a te implica în toate sferele vieții, dar depinde de tine cum folosești toate acestea. Emotivitatea este crescută, de aceea fii prudent și nu lăsa să se vadă starea ta interioară. Mai ales că sunt momente pasagere, pe care bine este să le folosești pentru îngrijirea propriei tale persoane. În a doua parte a zilei organizează o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

RAC

Ești foarte discret astăzi. Sufletul tău dorește interiorizare și dorința de a-și creiona noi planuri de viață. Sunt momente bune de a sta de vorbă doar cu tine însuți. Ocupă-te de treburile de rutină și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă. Se recomandă remedii naturiste, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte. Este doar o stare de moment, așa încât lasă-te purtat de gânduri și de amintiri frumoase.

LEU
Tema principală a zilei este reprezentată de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi să eviti provocările și implicarea în problemele altora. Atenție că devii foarte combativ și poți strica relații bune! O persoană importantă îți poate da sfaturi utile sau soluții bune la problemele care te frământă în ultima vreme. Spre seară invită-ți prietenii la o șuetă.

FECIOARA

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit astăzi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu șefii. Fii prudent vorbește puțin, dar concis. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Membrii familiei îți sunt alături, așa încât ascultă-le sfaturile și petrece mai mult timp alături de ei. Ar fi bine să te gândești la proverbul „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!“.

BALANȚA

Relațiile cu străinătatea sunt tema principală a zilei. Poți afla vești legate de cineva aflat dincolo de granițele țării sau te poți ocupa de demersurile necesare unei călătorii îndepărtate. Alții vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. S-ar putea să fii nevoit să susții un examen, o probă sau un interviu destul de important. Fii prudent și răspunde prompt tuturor solicitărilor.

SCORPION

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli și evită speculațiile financiare. Funcție de caz, alții vor avea de-a face cu aspecte legate de moșteniri sau partaje. Atenție că energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientează-ți eforturile doar către activitățile de rutină.

SĂGETĂTOR

Recomandarea astrelor pentru tine ar fi să îți îndrepți atenția către relațiile parteneriale și către colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții contradictorii, dar cu prudență și discernământ vei depăși momentele neplăcute. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te ocupi prea mult de alte capitole ale vieții în dauna relației voastre. Pe undeva are dreptate, de aceea lămurește lucrurile.

CAPRICORN

Se pare ca tu ai foarte multă treabă la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Șefii te au în vizor, pe lista celor favoriți. Totuși, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu atenție și ascultă sfaturile celorlalți în privința domeniului profesional. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să introduci în programul tău cotidian și odihna, plimbările în aer liber, dar și compania celor dragi.

VĂRSĂTOR

Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte la acest început de săptămână. Se pot isca neplăceri în relațiile sentimentale, de aceea fii prudent. Alții vor avea de-a face cu copiii și năzbâtiile lor. Sunt momente bune pentru a-ți îndrepta eforturile către un hobby. Fii mai selectiv în privința prietenilor apropiați, pentru că discordia îți poate juca feste oricând. Spre seară adună-i pe cei dragi la o petrecere surpriză.

PEȘTI

Începutul săptămânii continuă tendința de a te ocupa de casă și familie. Te poți gândi la planuri de schimbarea locuinței sau de achiziționare a unui teren. Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă tăcerea și prudența pot face minuni. Dorul de copilărie și personajele ei îți va da târcoale, așa încât răsfoitul unui album cu fotografii sau conversațile cu o rudă dragă sunt binevenite.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply