Get this Widget

Horoscop pentru luni, 03 iunie 2019

0

BERBEC

Vei fi nevoit să relaționezi cu multă lume, însă vei avea și multe drumuri de făcut pentru a rezolva diverse. Poți afla vești interesante legate de cineva drag. Nu asculta chiar tot ce ți se spune. Astrele te sfătuiesc să-ți îndrepti atenția către diverse forme de școlarizare și să faci demersurile necesare parcurgerii acestora. Cu siguranță îți vor fi de folos.

TAUR

Prima zi a săptămânii este potrivită cumpărăturilor și verificării bugetului de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de îmbunătățirea condițiilor de muncă sau a remunerației aferente. Evită cheltuielile extravagante sau speculațiile legate de banii pe care-i vei avea undeva cândva.

GEMENI

O zi cu multă energie pentru tine. Beneficiezi de spor astfel că poți duce la bun sfârșit tot ce îți propui. Însă, tendința de a exagera este accentuată, fie că este vorba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evită implicarea în treburile celorlalți. În a doua parte a zilei se pare că vor interveni chestiuni bănești.

RAC

Ai nevoie astăzi de multă discreție și retragere din forfota vieții. Energia vitală este scăzută, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile ușoare. Relațiile colegiale par bune, dar e bine să ai în vedere că doar par. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Folosește doar remedii naturiste și ia contact mai mult cu natura.

LEU

Subiectul principal al zilei pentru tine este legat de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu aceștia. S-ar putea să primești invitații la evenimente mondene sau la o întrunire agreabilă cu invitați de seamă. Bazează-te mai mult pe forțele tale. Spre seară invită-i pe cei dragi la cumpărături și oferă-le cadouri mărunte, dar plăcute și folositoare.

FECIOARA

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt prioritare astăzi. Se conturează o nouă etapă la locul de muncă și mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Observă atent ce se petrece și vorbește cât mai puțin. Evită tendința exagerată a de ține prea mult cont de părerile și dorințele șefilor. Detașează-te de aceștia și fii ferm în propriile opinii și acțiuni.

BALANȚA

Sunt momente bune pentru demersurile necesare unei călătorii peste granițele țării, fie în scopuri turistice, fie în scopuri profesionale. S-ar putea să primești vești de la cineva din străinătate. Chiar dacă unele informații sunt alarmante, nu pleca urechea la tot ce afli. Spre seară îți sunt recomandate activitățile culturale.

SCORPION

Ar fi indicat să te ocupi de situația banilor și bunurilor altora. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Dacă se pune problema unei moșteniri sau a unui partaj, lucrurile sunt pe drumul bun. Chiar dacă apar neînțelegeri între părți sau descoperi nereguli în acte, acestea se vor putea rezolva ușor.

SĂGETĂTOR

Relațiile parteneriale și proiectele în care ești implicat sau vrei să te implici îți solicită astăzi întreaga atenție. Sunt posibile discuții aprinse între colaboratori sau nereguli în desfășurarea acțiunilor comune cu aceștia. Verifică cu atenție cum stau lucrurile și, pe cât posibil, bine ar fi să ții cont de părerea fiecăruia. Noutăți parteneriale importante pe termen lung.

CAPRICORN

Se întrezăresc multe treburi la serviciu. Paleta diversă de activități te poate duce cu gândul la câștiguri financiare mari, la o funcție importantă în sfera muncii sau măcar la aprecierea colegilor. S-ar putea să constați că nu este așa, dar din fiecare situație ai câte ceva de învățat. Se deschide o nouă etapă profesională.

VĂRSĂTOR

Preocupările principale de astăzi sunt persoana iubită și, în funcție de caz, copiii. Sunt posibile neînțelegeri sau situații neplăcute, dar fii obiectiv și ține cont și de părerile celorlalți. Creativitatea este la cote înalte și bine ar fi să îți canalizezi eforturile către un hobby. În a doua parte a zilei, organizează o reuniune pentru cei dragi.

PEȘTI

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt cele indicate de astre pentru tine. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare. Dacă se pune problema achiziționării sau vânzării unor bunuri patrimoniale, astăzi trasează planuri în acest sens. Spre seară vei avea motive să petreci alături de familie.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply