Get this Widget

Horoscop pentru luni, 06 mai 2019

0

BERBEC

Se pare că ești mai mult pe drumuri astăzi. Întâlnirile cu neamurile și prietenii apropiați pot fi la ordinea zilei. Sunt posibile vești alarmante legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Pentru alții se pot pune probleme legate de studii. Sunt favorizate examenele și interviurile specifice finalizării unei forme de școlarizare. În a doua parte a zilei, cei dragi te pot invita la o petrecere surpriză.

TAUR

O zi propice cumpărăturilor. Tendința de a cheltui pe fleacuri va fi la cote înalte. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea speculațiilor. Pe de altă parte poți primi cadouri și recompense substanțiale. Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales în a doua parte a zilei. Detașează-te de problemele materiale și visează cu ochii deschiși la frumusețile vieții.

GEMENI

Strălucești astăzi din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează să faci lucruri de care în alte zile nici nu vroiai să auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de întreținere corporală sau alcătuirea planurilor de viitor. În după-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

RAC

Ai nevoie de relaxare. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspecție și pentru analizarea pe îndelete a evenimentelor din viața ta. Pe de altă parte, la serviciu, relațiile sunt disonante. Evită provocările și fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă. Plimba-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

LEU

Săptămâna debutează alături de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, chiar dacă unele informații par alarmante. Pe de altă parte nu lua de bun chiar tot ce auzi. Un protector important îți poate face reproșuri întemeiate. Ia aminte la ce ți se spune și urmează sfaturile. În după-amiaza zilei invită-i pe cei dragi la o șuetă agreabilă. Desprinde-te de grijile cotidiene și bucură-te de tot ce te înconjoară.

FECIOARA

Domeniul profesional este astăzi principalul subiect de interes. Relațiile cu șefii sunt conflictuale, însă pe undeva este și vina ta. Ți se poate reproșa faptul că nu îți faci corect treburile la serviciu. Chiar dacă cineva te susține, bine este ca, măcar din când în când, să te bazezi doar pe forțele tale. Ești interesat prea mult de imaginea ta în ochii celorlalți. Detașează-te de locul de muncă și întoarce-ți privirea către cei dragi.

BALANȚA

Este o zi bună pentru a lua legătura cu cineva aflat în străinătate sau pentru a te ocupa de studii. Chiar dacă întâmpini ceva dificultăți în acest sens, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte și bine ar fi să-i dai curs. Spre sfârșitul zilei mergi la teatru, la un film sau bucură-te de tihna și cărțile unei biblioteci.

SCORPION

Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea să descoperi nereguli în documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fără probleme. Cineva drag îți poate oferi un cadou surpriză. Evită speculațiile financiare. Atenție la relațiile cu șefii și la imaginea ta în ochii celorlalți!

SĂGETĂTOR

O zi bună pentru a te ocupa de partenerul de viață, de proiectele și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Ți se poate reproșa faptul că toate eforturile tale se îndreaptă către sfera muncii în detrimentul relației de cuplu. Lămurește lucrurile și fii mai atent. Pe de altă parte se pot isca neînțelegeri în proiectele comune cu alții. Sunt momente pasagere, iar spre seară lucrurile vor reveni la normal.

CAPRICORN

Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și nici șefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te doar pe forțele tale și evită ripostele. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator. Dozează-ți eforturile și folosește doar remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, planifică-ți cu atenție treburile pentru a doua zi și odihnește-te mai mult.

VĂRSĂTOR

Începi săptămâna cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, dar mai ales cu persoana iubită sau cu copiii. Fii prudent și controlează-ți cheful de glume și de aventuri. Pe de altă parte, creativitatea este accentuată. În a doua parte a zilei abordează un hobby sau organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Acordă sprijin membrilor familiei!

PEȘTI

Astrele îți recomandă treburi gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare pot fi făcute mai ușor. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale și bine ar fi să fii prudent. Cu toate că ai multe de făcut și la serviciu, găsirea echilibrului între îndatoririle familiale și cele sociale este una din provocările momentului. Spre finalul zilei, dorul de copilărie și personajele ei îți vor da un aer nostalgic și amuzant.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply