Get this Widget

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2019

0

BERBEC

Este ziua cadourilor și recompenselor pentru tine. Dacă așteptai demult o plata, acum se pare că va veni și chiar cu dobândă. Se pot pune în discuție îmbunătățirea condițiilor de la locul de muncă sau creșterea salariului. Se anunță schimbări majore la capitolul financiar și bine ar fi să fii pregătit și prudent. În a doua parte a zilei energia vitală va fi la cote joase, așa încât ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult.

TAUR

Beneficiezi de o energie astrală deosebită și recomandabil este să o folosești doar pentru sufletul tău. Sunt momente bune de a te ocupa pe îndelete de întreținerea corpului și de îmbunătățirea stării tale de spirit. Programează-ți o vizită la un salon de înfrumusețare sau propune-ți să parcurgi cursuri de dezvoltare personală. Dacă apar neplăceri în relațiile cu ceilalți, dialogul amiabil este calea cea mai bună de lămurire a neînțelegerilor.

GEMENI

Pentru prima zi a săptămânii, astrele te sfătuiesc să fii cât mai discret. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuți. Sănătatea este în continuare vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi conflicte mocnite la serviciu. Selectează cu atenție pe cine mai păstrezi în preajma ta. Trasează-ți noi planuri de viață și urmează-le întocmai.

RAC

Prietenii și protectorii sunt subiectul principal de astăzi. Unele relații se pot încheia. Pe de altă parte, fii atent la sfaturile și îndemnurile primite din partea celorlalți. Chiar dacă unele nu îți sunt pe plac este bine să le reții, deoarece la momentul potrivit le vei folosi. Discerne atent cine îți este prieten și cine se preface. Relația cu persoana iubită este destul de tensionată, așa încât, spre seară, acordă momente pentru îmbunătățirea situației.

LEU

Se pare că vin evenimente importante la capitolul carieră. Un șef îți poate oferi un post de conducere. Dar există și posibilitatea demiterii dintr-o funcție înaltă. Fii pregătit pentru orice situație și ai încredere că totul este în favoarea ta. Familia îți solicită aportul, însă ai tendința de a-i refuza. Găsirea echilibrului dintre îndatoririle sociale și cele familiale este provocarea acestei perioade. La finalul zilei organizează o mică agapă pentru cei dragi.

FECIOARA

Relațiile cu străinătatea îți vor capta atenția și eforturile. Poți primi vești de la cineva aflat departe de țară sau poți face demersurile necesare unei călătorii. Chiar dacă lucrurile nu se rezolvă așa cum vrei tu, la momentul potrivit totul se va lămuri. Alții se pot ocupa de studii pe termen lung. Sunt vizate examenele, interviurile sau chestiunile ce privesc finalizarea sau începerea unei forme superioare de școlarizare.

BALANȚA

Este o zi potrivită cumpărăturilor, dar și achitării datoriilor de orice fel. Tot ce ține de demersuri financiare ar trebui să intre în sfera ta de interes. Unii se pot ocupa cu succes de actele specifice moștenirilor sau partajelor unui divorț. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât se anunță evenimente importante la capitolul financiar. Spre seară, detasează-te de problemele cotidiene și bucura-ți sufletul cu o plimbare în aer liber.

SCORPION

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile parteneriale și colaborările. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață. Evită combativitatea și fii mai înțelegător. O relație veche se poate sfârși sau poate apărea în preajma ta o persoană interesată să colaboreze cu tine. Beneficiezi de multă energie și idei bune, așa încât pune-ți ordine în toate tipurile de relații. A doua parte a zilei este favoabilă detașării de tot și toate.

SĂGETĂTOR

Se anunță o zi încărcată la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât recomandabil este să te bazezi doar pe forțele tale. Evită provocările și ocupă-te doar de treburile tale. Sfatul astrelor este să-ți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Chiar dacă apar și neplăceri, vei reuși să depășești totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

CAPRICORN

Distracția și voia bună îți deschid săptămâna. Este o zi potrivită de a te ocupa de un hobby. Relația cu persoana iubită este tensionată, dar cu prudență vei reuși să aduci lucrurile pe făgașul cel bun. Copiii și problemele lor sunt un alt subiect favorit de astăzi. O discuție cu un prieten te-ar putea pune pe gânduri. Selectează veștile pe care le afli și evită concluziile de moment. În a doua parte a zilei organizează o mică petrecere pentru cei apropiați.

VĂRSĂTOR

Casa și activitățile ei sunt bine susține de astre. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare le poți face mai ușor. Membrii familiei îți sunt alături. Chiar dacă există și discuții contradictorii, se poate cădea la pace. Totuși, ceva se va schimba în zona casei și a relațiilor cu familia. Atenția ta este îndreptată mai mult spre carieră, ceea ce îi poate nemulțumi pe cei dragi. Găsește un echilibru între viața privată și cea socială.

PEȘTI

Începutul săptămânii te-ar putea pune pe drumuri. Dacă ești nevoit să călatorești, fii prudent și verifică atent toate detaliile aferente. Și studiile intră în sfera ta de interes. Sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile pentru finalizarea sau începerea unor cursuri planificate mai demult. Spre seară, întâlnirile și dialogurile cu cei apropiați îți pot oferi momente plăcute și vești interesante.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply