Get this Widget

Horoscop pentru luni, 08 iulie 2019

0

BERBEC

Relațiile parteneriale alcătuiesc tema principală a zilei. S-ar putea ivi discuții aprinse cu partenerul de viață, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, colaborările sau proiectele comune cu alții ar trebui revizuite. Este nevoie de o schimbare de atitudine vizavi de tot ce te înconjoară. Fii mai tolerant cu ceilalți și nu îți divulga planurile de viitor. Ceea ce se petrece în plan partenerial are legătură cu membrii familiei sau cu segmentul domestic.

TAUR

O zi cu multe și mărunte de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt disonante și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și secundar pe segmentele capului. Dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de treburi ușoare. În a doua parte a zilei, rezervă-ți momente de introspecție și plimbări în aer liber. Evită dialogurile contradictorii mai ales cu femeile!

GEMENI
Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte astăzi, probabil un ecou al zilelor trecute. Creativitatea este accentuată de astre, așa încât îndreaptă-ți eforturile către un hobby. Relațiile sentimentale sunt umbrite, dar sunt momente pasagere. Este posibil să cheltuiești o sumă importantă de bani pentru mofturile cuiva drag. Prudență și nu te lăsa dus și sedus de șantajul emoțional al altora.

RAC

Casa și familia îți solicită atenția și eforturile astăzi. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau se poate cădea la pace pe subiecte ce vizează bunurile patrimoniale. Nostalgia copilăriei te însoțește întreaga zi, așa încât programează-ți o vizită în locurile natale, răsfoiește un album cu fotografii sau stai de vorbă cu cineva drag. Spre seară, o discuție cu cineva drag îți va aduce informații prețioase.

LEU

Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Sunt momente bune de a te ocupa de îmbogătirea bagajului de cunoștinte prin înscrierea la un curs sau, dacă deja ești implicat într-o formă de instruire, prin aprofundarea subiectelor prezentate. Poți primi vești interesante legate de cineva apropiat. Spre seară se întrezăresc treburi gospodărești. Dialogurile cu membrii familiei se pot purta pe tonuri înalte.

FECIOARA

Banii și implicațiile lor sunt la ordinea zilei. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Energia vitală este la cote joase, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburi de rutină. Încearcă în a doua parte a zilei să găsești un echilibru între laturile materiale și cele spirituale ale vieții. Sistemul valorilor personale ar trebui revizuit.

BALANȚA

Ar trebui să te simti bine astăzi. Sunt momente bune de a te ocupa de propria-ți persoană, de a merge la un salon de întreținere corporală sau de a-ți rezolva probleme administrative. Evită excesul de zel și cheltuielile nefondate. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Vei afla informații deosebite legate de locul de muncă. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă.

SCORPION

Sufletul tău are nevoie de retragere din forfota vieții și de odihnă. Este o zi bună pentru a-ți aduna gândurile și pentru a-ți creiona planuri de viitor. Recomandabil este să te ocupi doar de activitățile ușoare, pentru că organismul tău este destul de obosit. Rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte sau pentru lecturi ușoare. Spre finalul zilei te vei simți excelent, revenind cu forțe proaspete în mijlocul celorlalți.

SĂGETĂTOR

Debutul săptămânii îți aduce în atenție prietenii. Sunt posibile dialoguri controversate, dar sunt momente pasagere. Totuși, informațiile primite astăzi vizavi de unii apropiați te pot pune pe gânduri. Detașează-te de problemele altora și ocupă-te doar de tine. Altercațiile cu ceilați pornesc de la bani și bunuri comune, plus de la moșteniri sau partaje. Fii prudent și evită a cheltui tu pentru mofturile altora, indiferent cine sunt aceștia.

CAPRICORN

Astrele îți atrag atenșia asupra domeniului profesional astăzi. Un șef îți poate face reproșuri, de aceea fii prudent. Imaginea ta în ochii celorlalți este destul de distorsionată. De reținut că vin spre tine oameni importanți, de o mare valoare morala și intelectuală, fapt pentru care ar trebui să te pregătești. Spre finalul zilei se întrezăresc întâlniri și dialoguri deosebite cu prietenii sau cu persoane mai în vârstă.

VĂRSĂTOR

Astăzi ești interesat de tot ce ține de alte țări. Poți primi vești de la persoane aflate departe de granițele țării sau poți face demersuri necesare unei călătorii. Cei implicați în cursuri de lungă durată s-ar putea să susțină probe, examene sau chiar interviuri pentru angajarea într-un loc de muncă deosebit. În a doua parte a zilei vin vești legate de domeniul profesional și de relațiile cu șefii sau autoritățile.

PEȘTI

Este o zi bună de a te ocupa de taxe, facturi, impozite sau de relații cu instituțiile financiare. Achită-ți toate datoriile și verifică atent documentele financiare sau patrimoniale. Există ceva restricții la capitolul financiar, însă poate că este vorba mai mult despre modul tău de a privi banii și implicațiile lor. Sunt momente bune de a-ți îndrepta privirea și către domeniile spirituale ale vieții.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply