Get this Widget

Horoscop pentru luni, 10 iunie 2019

0

BERBEC

La serviciu se anunță multă forfotă. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și funcționează la capacitate redusă. Evită provocările colegiale și ocupă-te doar de treburile tale. Ar fi bine să-ți rezervi momente de odihnă, plimbări în aer liber și să adopți o dietă de sezon. Atenție la bani! Cheltuiește strictul necesar și achită-ți datoriile la timp.

TAUR

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulțumirile pot ieși la iveală în chip spectaculos, însă cu puțin efort și înțelegere față de nevoile și doleanțele celorlalți poți depăși ziua cu bine. Motivele conflictelor vizează banii și bunurile comune. Tu vrei să investești, să câștigi mai mult, iar cei apropiați vor să-ți cheltuiască toată agoniseala.

GEMENI

Relațiile familiale și treburile gospodaresti te solicită din plin. Este nevoie să discuți pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină și investițiile aferente. Posibil ca un membru al familiei să vină cu propuneri inedite, ce vizează mutarea într-un alt oraș, altă țară. Achiziționarea unor bunuri patrimoniale este un alt aspect de luat în calcul.

RAC

Se pare că ai multe drumuri de făcut pe distanțe scurte. Fie este nevoie să rezolvi chestiuni profesionale, fie un prienten sau o rudă îți solicită ajutorul. În toate cazurile, evită să te implici emoțional sau să ajuți mai mult decât ți se cere. Mentalul îți este animat de idei mărețe, dar așteaptă alte perioade mai favorabile pentru a le comunica și celor dragi.

LEU

Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vrei să ajuți pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achiți facturi și taxe, tot vei avea mai puțini bani în buget la finalul zilei. Bine ar fi să cumperi și să oferi strictul necesar, chiar dacă imboldurile de a fi generos sunt la cote mari.

FECIOARA

Debutul săptămânii îți aduce multă energie și dorința de a te implica în mai multe treburi. Stările tale de spirit sunt schimbătoare și de aici poți gafa serios în relațiile cu ceilalți. Temperează-ți elanul și ocupă-te doar de îndatoririle tale. După-amiaza este favorabilă unui tratament cosmetic, unui program de exerciții fizice sau unei plimbări prin magazinele preferate.

BALANȚA

Contextul astral te predispune la interiorizare și la discuții de taină. Ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare și să fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât ai grijă ce mănânci, hidratează-te suficient și dormi mai mult. Este posibil să afli informații prețioase legate de domeniul profesional. După-amiaza sunt momente bune pentru a-ți creiona planuri de viață.

SCORPION

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt interesante și pline de neprevăzut. Este posibil să revezi o cunoștință mai veche, de care nu mai știai nimic de mult timp. Ar fi bine să fii discret. Evită să-ți divulgi planurile și intențiile, dar mai ales abține-te de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fii invitat la ședințe cu șefi sau cu reprezentanți ai unor instituții oficiale. Posibil să iei cuvântul, să explici mersul activităților profesionale și să faci propuneri de îmbunătățire a acestora. Alege-ți cuvintele cu grijă și susține-ți punctele de vedere cu dovezi palpabile. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, în funcție de prestația de astăzi.

CAPRICORN

Veștile din și despre străinătate sunt multe, bulversante și greu le poți urma firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfășoară pe termen lung. Ia în calcul și faptul că deocamdată, lucurile nu stau cum ai dori tu. După-amiază mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lecturează o carte cu teme filozofice.

VĂRSĂTOR

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaționării cu instituțiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situație vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu partenerul de viață sau cu parteneri de afaceri, colaboratori. Fii prudent și ține o evidență strictă a tuturor documentelor financiare, deoarece erorile sunt greu de controlat și remediat.

PEȘTI

Relațiile parteneriale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâi implicat doar în colaborările și parteneriatele care te pun în valoare suficient de mult, încât să merite efortul. Pe de altă parte, ia în calcul faptul că oricând se poate destrăma orice parteneriat. Motivele discrepanțelor cu ceilalți sunt legate de ideologie, crez, filozofie de viață.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply