Get this Widget

Horoscop pentru luni, 11 februarie 2019

0

BERBEC

Capitolul financiar este subiectul principal al zilei. Este minunat să începi săptămâna cu ceva cadouri sau recompense, chiar și mărunte. Chestiunile cotidiene legate de bani le poți soluționa astăzi cu succes. În altă ordine de idei, este un moment prielnic pentru analizarea propriului sistem de valori morale, spirituale sau materiale. Rezervă ceva timp pentru aceste lucruri și alege prioritățile necesare sufletului tău.

TAUR

Energie, chef de viață și multă lumină răspândești în jurul tău astăzi. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relațiile parteneriale sau de parteneriate în general. Evident că în această zona sunt niscai probleme vechi, știute, astfel că răsturnarile de situație nu te mai pot lua prin surprindere. Bazează-te doar pe forțele tale. În a doua parte a zilei, aspectele financiare îți dau târcoale.

GEMENI

Ar fi bine să fii mai retras. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale sunt destul de fluctuante, când calde, când reci. Profită de acestea și vezi care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante, astfel că, ai răbdare cu tine și apoi trasează un plan de acțiune. Astrele te susțin foarte bine în acest sens, iar tu trebuie doar să ai încredere în propriile tale simțuri.

RAC

Este minunat ca începi săptămâna alături de prieteni. Întâlnirile sau dialogurile cu aceștia îți pot fi folositoare. Comunicarea este excelentă și chiar ai chef de vorbă. E adevărat că și controversele sunt prezente, însă ele dau un farmec aparte evenimentelor. Poate o reevaluare a relațiilor de prietenie și a celor sentimentale ar fi binevenită. Pastrează în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relație.

LEU

Ești preocupat îndeosebi de cariera și de imaginea ta în societate. Ai vrea tu să-ți îndrepți toate eforturile în aceste zone, însă astrele îți amintesc că mai ai și altele de facut. Ca de exemplu, chestiunile legate de familie te tot urmăresc și nu se termină curând. Sunt posibile situații destul de dinamice, dar vei reuși să te descurci foarte bine. Nu te agita prea tare, deoarece sănătatea este destul de încercată. Spre finalul zilei relaxează-te într-un parc plin cu verdeață.

FECIOARA

Spiritualitatea este astăzi pe primul loc. Sufletul tău tânjește după rafinare și ai putea să-i satisfaci dorința. Se pot ivi situații legate de studiile universitare sau de călătoriile în străinătate. Răsturnările de situație sunt la ordinea zilei. Sănătatea poate ridica probleme majore în orice moment. Astfel, întoarce-ți privirea către sufletul tău și ascultă-l cu atenție și respect. Are atât de multe să-ți spună!

BALANȚA

Azi trebuie să te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora. Taxele, impozitele, creditele, relațiile cu instituțiile financiare sau moștenirile se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe îndelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, lasă-le pentru alte zile mai bune. Situațiile tensionate sunt prezente de mult timp.

SCORPION

Relațiile parteneriale alcătuiesc subiectul principal al zilei. Vrei, nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de parteneriate. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, astfel încât ocupă-te doar de acest sector de viață. Spre seară, îți vin idei legate de finanțele sau bunurile altora. Nu este un moment bun pentru a-ți expune celorlalți gandurile, planurile sau deciziile.

SĂGETĂTOR

Cum dorința ta de lucru este la cote înalte astăzi, așa este și indicat să începi săptămâna cu activitățile de la locul de muncă. Chiar dacă, din când în când, gândurile tale zboară către alte zări, astrele te îndeamnă să te ocupi numai de serviciu. Sunt posibile și situații mai puțin plăcute, dar reușești să treci peste ele. Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și nu îți solicita prea mult organismul.

CAPRICORN

Ecoul distracțiilor din zilele precedente îl resimiți și astăzi. Pe de altă parte, te gândești la chestiuni financiare, iar tentația speculațiilor îți dă târcoale. Fii atent și realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, situații favorabile legate de copii. Creativitatea îți este accentuată și bine ar fi să profiți. După-amiază, gândurile tale se orientează către activitățile de la serviciu.

VĂRSĂTOR

Îți este destul de greu să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera socială te solicită mult. Ai avea tu chef să lenevești, dar astrele te pun la treabă. O reevaluare a priorităților ar fi binevenită. Controversele apărute îți vor crea un tonus suficient de bun, astfel încât la sfârșitul zilei să fii mulțumit de tot ce ai realizat.

PEȘTI

Multe drumuri se anunță astăzi. Asta este bine, deoarece ai elan și poți rezolva diverse. Întâlnirile sau dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiați pot fi prezente și de folos. Pe de altă parte, sunt posibile situații legate de studiile pe termen scurt. E adevărat că sunt multe necunoscute sau aspecte confuze, dar la momentul potrivit totul se va clarifica. Oricum, astăzi ocupă-te doar de activitățile cotidiene.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE:RO

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply