Get this Widget

Horoscop pentru luni, 11 martie 2019

0

BERBEC
Este indicat să te ocupi pe îndelte de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie și de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune și utile. Ar trebui să le notezi, fiind posibilă și apariția unor colaborători în acest sens. Dar, este vorba doar de investiții sau afaceri pe termen scurt și cu un profit mic.

TAUR

Ai energie, chef de tot și toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele îți șoptesc că vin vremuri și mai bune, astfel că nimeni și nimic nu îți poate strica efervescența de astăzi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar dacă tinzi să te orientezi către ceilalți. Gândește-te la planuri de dezvoltare personală sau de înfrumusețare trupească.

GEMENI

Ziua este potrivită doar pentru dialoguri și întâlniri cu sinele tău. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde doar de tine să discerni lucrurile. Sigur că sunt vremuri interesante, dinamice,în care ești chemat la rampa deschisă, însă ai suficientă susținere astrală să te descurci onorabil. Există anumite probleme de sănătate ascunse bine, dar dacă ești atent la semnalele organismului le poți depăși foarte bine.

RAC

Ești înconjurat de prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sunt la ordinea zilei, dar spre seară dorința de a te retrage înlăuntrul sufletului este accentuată. Gândește-te pe îndelete la ultimele informații, sfaturi, îndemnuri sau persoane importante din viața ta. Sunt momente de excepție pentru a face o selecție drastică în acest sens. Acum este nevoie să fii sincer cu tine însuți și să privești lucrurile cu luciditate și discernământ.

LEU

Contează cel mai mult astăzi cum te percep ceilalți. Comunici ușor, vrei să-ți expui planurile și ideile, dar bine ar fi să nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important al acestei zile. Astrele te îndeamnă să alcătuiești un plan bun de a-ți îmbunătăți poziția socială. Dialogurile cu șefii sunt susținute din astral, așa încât o persoană cu autoritate te poate auzi și, în următoarele zile te poate ajuta să-ți vezi visele împlinite.

FECIOARA

Prima zi a săptămânii îți aduce dorința de rafinare sufletească. Gândurile tale sunt îndreptate către călătorii și către studii pe termen lung. În a doua parte a zilei, subiectul principal devine cariera și imaginea ta în ochii celorlalți. Sunt momente importante care te pregătesc pentru evenimetele viitoare. Indicat ar fi să-ți analizezi pe îndelete poziția socială, relația pe care o ai cu șefii și colegii de serviciu, deoarece se întrezaresc schimbări majore.

BALANȚA

O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Se pare că te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri străini sau poți primi o ofertă de colaborare pe termen lung. Frumos este că în a doua parte a zilei lași deoparte pragmatismul, îndreptându-ți atenția către laturile spirituale ale vieții.

SCORPION

Relațiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un chip fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți asculta interlocutorii. Nu se recomandă discuțiile în contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe făgaș. S-ar putea ca partenerul de viață să-ți facă reproșuri vizavi de faptul că în ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau poziția socială.

SĂGETĂTOR

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, așa încât se recomandă prudență. Ai răbdare, și încredere, că vei reuși să rezolvi totul așa cum îți dorești. Vin vremuri interesante, astfel că s-ar putea ca unele planuri legate de locul actual de muncă să le modifici.

CAPRICORN

În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru tine astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire și admirație, însă ai rabdare că în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe. Relația cu persoana iubită este, deocamdată, destul de răscolită. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grijă că s-ar putea să nu îți placă ce auzi. Pentru alții, copiii le pot umple întreaga zi cu năzbâtiile lor sau cu reuniuni de familie binevenite.

VĂRSĂTOR

Activitățile casnice și chestiunile legate de familie îți deschid această săptămână. Poți să faci o curățenie drastică sau să îți propui planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice și ar trebui să fii atent la ce spun ceilalți. Există și varianta unor discuții aprinse, însă răbdarea și discernământul trebuie să te însoțească în permanență.

PEȘTI

Posibil ca prima zi a săptămânii să te găsească pe drumuri. Ori ești deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, însă acum se lămuresc diverse animozități, iar în curând totul va fi minunat. A doua parte a zilei te găsește acasă, în mijlocul celor dragi. Este o perioadă favorabilă de a comenta ultimele noutăți legate de relațiile de rudenie.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply