Get this Widget

Horoscop pentru luni, 13 mai 2019

0

BERBEC

Se pare că săptămâna debutează pentru tine cu multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, șefii nu îți dau atenție, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale și ocupă-te doar de activități de rutină. În a doua parte a zilei relaxează-te și fii alături de cei dragi.

TAUR

Astăzi ești vesel, pus pe șotii și cu dorința de iubire. Creativitatea este la cote înalte, recomandabil fiind să te ocupi de un hobby. Sunt posibile mici neînțelegeri cu persoana iubită, dar vei reuși să depășești totul cu bine. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Cu finanțele stai bine, dar evită cheltuielile extravagante sau speculațiile financiare.

GEMENI

Casa și familia alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Sunt momente bune pentru curățenii generale, reparații curente sau planificarea zugrăvelilor. Ești tentat să te ocupi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijând nevoile celor apropiați. Astfel, se pot ivi discuții aprinse cu membrii familiei, așa încât fii prudent. Ți-ar fi mai ușor, lăsându-i și pe ceilalți să te ajute.

RAC

Rudele și prietenii apropiați îți pot da vești interesante astăzi. Unele pot fi alarmante în aparență, așa încât selectează doar ce îți este ție de folos. Sau te poți ocupa de studii și cercetări diverse. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică cu atenție toate detaliile. În a doua parte a zilei planifică-ți vizitarea unei galerii de artă, vizionarea unui film sau o plimbare în aer liber.

LEU

Zi bună pentru cumpărăturile curente. Pe de altă parte sunt posibile cadouri și recompense mărunte, dar suficiente cât să te bucure. Verifică-ți bugetul de venituri și cheltuieli. Evită chetluielile extravagante, speculațiile financiare și achită-ți la timp toate datoriile. Energia vitală este la cote minime, așa încât ocupă-te doar de activitățile ușoare. Detașează-te de forfota vieții!

FECIOARA

Ești remarcat de toată lumea astăzi. Ai energie, chef de viață și dorința de a te implica și în treburile altora. Recomandabil este să te ocupi doar de ale tale. Sunt momente bune pentru o vizită la un salon de întreținere corporală sau pentru a-ți îndrepta atenția către cursuri de dezvoltare personală. Fii prudent la serviciu, deoarece se întrezarește multă muncă, bani puțini și relații colegiale tensionate.

BALANȚA

Ești destul de retras. Stările tale de spirit sunt fluctuante și ar fi bine să nu lași să se vadă asta. Ocupă-te doar de treburile ușoare și evită provocările altora. Prudență la serviciu, întrucât relațiile colegiale lasă mult de dorit. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Folosește remedii naturiste, plimbă-te în aer liber sau stai de vorbă cu un prieten de încredere.

SCORPION

Prietenii îți sunt alături încă de la începutul săptămânii. Sunt posibile discuții contradictorii, dar sunt momente pasagere. Reține informațiile primite astăzi, deoarece poți afla informații prețioase legate de domeniul profesional. Dozează-ți cheful de distracții și aventuri. În după-amiaza zilei alcătuiește-ți un plan de activități pentru întreaga săptămână. Fii prudent vizavi de relația cu partenerul de viață.

SĂGETĂTOR

Se pare că șefii te vor solicita destul de mult astăzi. Sunt posibile neînțelegeri, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult în zona casei și a familiei, însă ocupă-te și de îndatoririle sociale. La serviciu ai foarte multe de făcut. Selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de treburile tale. Spre seară se întrezăresc întâlniri sau dialoguri agreabile cu prietenii.

CAPRICORN

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Gândurile tale zboară către călătorii îndepărtate și spre activități culturale. Astrele îți trimit îmbolduri minunate în zona creativității. Îndreaptă-ți atenția către un hobby. Funcție de caz, un alt subiect important al zilei poate fi legat de studiile pe termen lung. Relațiile cu cei aflați în străinătate se află într-un con de umbră, dar pentru scurt timp.

VĂRSĂTOR

Recomandabil este să te ocupi de chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele sau pentru a-ți verifica pe îndelete bugetul de venituri și cheltuieli. Pe de altă parte, găsirea echilibrului între laturile materiale și cele spirituale ale vieții este o provocare interesantă pe care ți-o oferă astrele astăzi. Concentrează-ți eforturile spre problemele familiale.

PEȘTI

Partenerul de viață te poate provoca astăzi la discuții aprinse pe teme diverse. Ești preocupat mai mult de propria-ți pesoană, spre nemulțumirea celor din jur. La serviciu, dacă ești implicat în proiecte comune cu alții, s-ar putea să fii nevoit să rezolvi chestiuni neplăcute. Sunt momente pasagere pe care le vei putea depăși cu prudență și discernământ. Spre seară invită-i pe cei dragi la o șuetă amuzantă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply