Get this Widget

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 2019

0

BERBEC

O zi care evidențiază relațiile sentimentale și pe cele cu copiii. Cheful de distracții și aventuri este prezent, dar ar trebui să ții cont și de starea celor din jur. Persoana iubită îți poate face reproșuri, însă fii sincer și ascultă ce are de zis. Astrele îți trimit imbolduri deosebite în zona creativității, așa încât poți rezolva orice situație ivită.

TAUR

Energia zilei favorizează activităților casnice împreună cu cei dragi. Curățeniile generale, reamenajarea spațiului locativ, mutarea într-o nouă locuință sau reparațiile curente le poți face cu succes. Apar idei bune legate de achiziționarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de prudență și răbdare.

GEMENI

Se pare că ai de făcut o mulțime de drumuri. Întâlnirile și dialogurile pot fi la ordinea zilei. Pe de altă parte este o zi bună pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele și interviurile îți sunt favorizate, cu recomandarea să vorbești sau să scrii doar la subiect. Poți afla vești importante legate de cineva drag. Treburi casnice.

RAC

Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene sau pentru investiții legate de segmentul socio-profesional. Tentația cumpărăturilor extravagante îți dă târcoale, de aceea fii prudent. Poți primi cadouri și recompense, însă se pare că autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de altă parte, energia vitală fluctuează destul de mult. Dialoguri cu multe persoane.

LEU

Ești într-o formă de zile de mari. Ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de propria-ți persoană și de treburile tale. Vizitarea saloanelor de întreținere corporală, programarea unor cursuri de dezvoltare personală și profesională sunt bine susținute din astral. Detașează-te de treburile și oamenii de la serviciu. Apar cheltuieli neașteptate.

FECIOARA

Astrele îți recomandă discreție. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte și alcătuirea unor noi planuri de viață. Pot ieși la iveală conflicte ascunse bine de mult. Nu răspunde la provocări și selectează prioritățile. Sănătatea este în continuare vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

BALANȚA

Prietenii îți sunt alături, însă tu nu prea ai chef de nimeni. Poți afla vești interesante și unele alarmante legate de cei apropiați. Conflictele cu prietenii pot lua amploare, de aceea se recomandă prudență. Unele relații se pot destrăma defintiv. Spre finalul zilei ai nevoie de odihnă și compania celor dragi.

SCORPION

Domeniul profesional îți poate oferi surprize deosebite. Dialogurile cu șefii și  cu autoritățile sunt frecvente. Există varianta accentuării unor conflicte, însa cu prudență și discernământ poți soluționa totul. Spune tot ce te nemulțumește la serviciu și ce așteptări ai tu de la ceilalți. Pe de altă parte, imaginea ta în ochii celorlalți lasă de dorit.

SĂGETĂTOR

Relațiile cu străinătatea sunt favorizate în prima parte a zilei. Demersurile legate de o plecare în afara granițelor țării sau de studii universitare le poți face ușor. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară cum ai vrea tu, ai încredere că astrele îți pregătesc surprize frumoase și de folos. Se conturează evenimente deosebite în plan socio-profesional.

CAPRICORN

Chestiunile financiare ce privesc banii și bunurile altora alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune în discuție aspecte legate de moșteniri sau de partaje, în cazul unui divorț. Există și ceva iz de conflict, de aceea fii prudent și verifică cu atenție toate documentele și oamenii implicați.

VĂRSĂTOR

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele în comun cu alții îți deschid săptămâna. S-ar putea ca partenerul de viață sau de afaceri să te provoace la o discuție aprinsă pe teme financiare. Evită combativitatea și ascultă cu atenție ce ți se spune. În privința colaborărilor, unele se pot încheia. Bine ar fi să îți selectezi activitățile și să te ocupi mai mult de tine și de cei dragi.

PEȘTI

Ești preocupat doar de treburile de la serviciu. Este forfotă în zona muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Evită conflictele și ocupă-te doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă. Ocupă-te de treburi ușoare și de cele prioritare pentru tine personal. În a doua parte a zilei intervin aspecte parteneriale.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply