Get this Widget

Horoscop pentru luni, 15 iulie 2019

0

BERBEC

În prima parte a zilei, astrele îți recomandă îndreptarea atenției și eforturilor către domeniul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau autoritățile. Ți se reproșează faptul că în ultimul timp ești foarte distrat și neatent vizavi de problemele de la serviciu. Chiar dacă te necăjești, dreptatea este de partea celorlalți, așa încât depune eforturi serioase ca să remediezi situația.

TAUR

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți vizite la muzee, biblioteci, vizionari de filme bune sau lecturi spirituale. Poți lua legătura cu cineva aflat departe de granițele țării sau poți face demersuri pentru o călătorie în străinătate. Cei implicați în studii universitare ar fi bine să se ocupe pe îndelete de cursuri, documentare și dialoguri cu profesorii. Spre finalul zilei se întrezăresc discuții cu șefii sau autoritățile.

GEMENI

Astăzi ai putea să-ți achiți taxele, facturile sau poți relationa mai ușor cu instituțiile financiare. Chiar dacă descoperi nereguli în documentele financiare sau constați întârzieri ale unor plăți, acestea se vor putea remedia în scurt timp. Spre seară poți primi vești din străinătate sau legate de studii pe termen lung. Unele s-ar putea să îți displacă. Sfătuiește-te cu membrii familiei și folosește soluțiile oferite de ei.

RAC

Relațiile parteneriale și colaborările fac parte din tema principală a zilei. Partenerul de viață te poate provoca la o discuție aprinsă pe tema banilor, dar cu prudență vei reuși să faci față cu brio. Un prieten apropiat îți poate da sfaturi bune legate de proiectele pe care le desfășori în comun cu alții. În a doua parte a zilei, bine este să îți îndrepți atenția către bugetul de venituri și cheltuieli.

LEU

Se anunță multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt disonante, șefii sunt plecați în vacanță, așa încât fii prudent și bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă, însă plimbările în aer liber și remediile naturiste sunt cele mai indicate. Spre seară, astrele îți trimit raze în sectorul partenerial. Se întrezăresc răsturnări de situație în relațiile parteneriale și în colaborările în care ești implicat.

FECIOARA
Creativitatea este la cote înalte astăzi. Sunt momente favorabile de a te ocupa de un hobby și de a organiza o mică agapă pentru cei dragi. Persoana iubită îți poate face reproșuri, dar vei reuși să rezolvi totul cu bine. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor. Spre sfârșitul zilei se vor aglomera treburile de la serviciu. Evită implicarea emoțională în problemele celorlalți.

BALANȚA

Treburile gospodărești îți acaparează eforturile și atenția în prima parte a zilei. Te poți ocupa cu ușurință de curățenii generale, reparații curente sau de reamenajări interioare. Dialogurile cu membrii familiei pot avea note conflictuale, însă vei reuși să depășești cu bine momentele neplăcute. Spre seară, cheful de distracții și aventuri îți va da târcoale. Evită relațiile frivole și îndreaptă-ți atenția către hobby-uri.

SCORPION

În primele ore ale zilei s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri. Pe de altă parte, rudele și prietenii apropiați îți pot solicita ajutorul. Recomandabil este să îți vezi doar de treburile tale și să eviți irosirea timpului și a energiilor în problemele altora. După-amiaza este favorabilă activităților casnice și întâlnirilor cu membrii familiei. Pe neașteptate vei deveni ușor nostalgic în amintirea vremurilor copilăriei.

SĂGETĂTOR

Este o zi în care recompensele, favorurile și banii alcătuiesc tema principală. Poți primi mici cadouri sau vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Bine ar fi să îți faci un bilanț al veniturilor și cheltuielilor. Tentația cumpărăturilor îți poate crea neplăceri. Atenție că energia vitală este fluctuantă, astfel încât ocupă-te doar de activități de rutină și îngrijește-te mai mult de sufletul tău.

CAPRICORN

Astăzi te simți excelent, având energie și spor în tot ce îți propui. Îți sunt favorizate vizitele la saloanele de întreținere corporală, dialogurile cu specialiști în dezvoltare personală și chiar întâlnirile cu prietenii apropiați. Este nevoie să fii foarte atent la capitolul financiar. Încearcă să îți orientezi bugetul de venituri și cheltuieli doar către cumpărăturile strict necesare. Spre seară, o plimbare în aer liber sau o muzică de relaxare pot face minuni.

VĂRSĂTOR

Ziua este favorabilă activităților de rutină. Fii cât mai discret și stai mai mult de vorbă cu tine însuți. Organismul este destul de obosit. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, folosește doar remedii naturiste sau dormi mai mult. Spre seară te vei simți mai bine, revenindu-ți pofta de viață și dorința de a fi în mijlocul celorlalți. Prudență la bani!

PEȘTI

Prietenii și protectorii îți sunt alături cu sfaturi și îndemnuri bune. Se pot ivi discuții contradictorii, dar cu prudență și discernământ vei putea evita situațiile neplăcute. După prânz va interveni oboseala acumulată în timp. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare și să îți acorzi momente de răgaz. Odihnește-te mai mult și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply