Get this Widget

Horoscop pentru luni, 18 februarie 2019

0

BERBEC

Bucuria de a trăi te învăluie astăzi într-un farmec aparte. Este o zi minunată de a-ți pune în valoare talentele creative. Relațiile sentimentale sunt în vizorul astrelor. Sunt posibile răsturnări de situație, dar totul este în favoarea ta. Chiar dacă unele relații se destramă, fii convins că apar altele mult mai potrivite și plăcute. Pentru alții, subiectul principal al zilei sunt copiii.

TAUR

Te poți ocupa cu succes de aspectele legate de casă și patrimoniu. Planurile de reamenajare sau chiar de schimbare a casei revin în atenția ta. Sunt posbile răsturnări de situație, dar le poți depăși cu bine. În această zonă există lucruri destul de confuze, greu de controlat, însă astrele îți trimit multe ajutoare discrete. După-amiază, cele mai potrivite activități sunt întâlnirile sau dialogurile cu membrii familiei.

GEMENI

S-ar putea să fii nevoit să faci o mulțime de drumuri astăzi, dar toate cu folos. Întâlnirile sau dialogurile cu persoanele apropiate te pot lua prin surprindere. Afli anumite lucruri interesante, la care ar trebui să iei aminte. Pentru alții, se pune problema studiilor pe termen scurt. Există și varianta răsturnărilor de situație, dar astrele au grija să te îndrume pe calea bună.

RAC

Chestiunile financiare sunt subiectele principale ale zilei. Cu toate că în acest domeniu de viață, sunt multe necunoscute, reușești să rezolvi tot ce ți-ai propus. Cadourile sau recompensele pot apărea oricând. Speculațiile nu au succes, așa că recomandabil este să te orientezi doar către acțiunile cinstite. Răsturnările de situație pândesc din umbră. Spre seară, te poți gândi pe îndelete la o schimbare de priorități.

LEU

Cheful de viață cu care începi săptămâna te face remarcat în anturaj. Debordezi de energie, astfel că vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Relațiile sociale sunt dinamice și te solicită destul de mult. Astrele îți recomandă să te gândești la îmbunătățirea personalității tale. Planificarea unor cursuri de dezvoltare personală ar fi o idee excelentă. În a doua parte a zilei, se pare că este nevoie să te ocupi de chestiuni financiare.

FECIOARA

Este o zi minunată pentru a te ocupa de sufletul tău. Îți vei rezolva treburile propuse pentru astăzi, însă ai grijă să nu-ți soliciți prea mult organismul. Sănătatea este destul de încercată. Nu se recomandă consultații sau analize medicale. După-amiază, oferă-ți câteva momente de introspecție. O plimbare în aer liber sau o meditație într-un loc sfânt te pot ajuta enorm.

BALANȚA

Ești inconjurat de prieteni. Întâlniri, discuții, vești care mai de care mai interesante se învârt în jurul tău într-un carusel amețitor. Controversele sunt prezente, însă reușești să depășești totul cu bine. În a doua parte a zilei, dorința de interiorizare o resimți destul de mult. Ai nevoie de câteva momente de retragere din forfota vieții pentru a te gândi, pe îndelete, la sfaturile și îndemnurile primite astăzi.

SCORPION

Subiectele principale ale zilei sunt cariera și imaginea ta în societate. Cu toate că în acest sector există anumite lucruri ascunse, greu de stăpânit, vei vedea că reușești să te plasezi pe coordonate bune. Situațiile aparute și aprecierile celor din jur îți vor da curaj să mergi mai departe și să-ți îmbunătățești relația cu mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea. Spre seară, întâlnirile sau discuțiile sunt cele mai potrivite stării tale.

SĂGETĂTOR

O zi excelentă pentru rafinarea sufletului. Sunt posibile situații legate de călătorii în străinătate sau, funcție de logica lucrurilor, de studii pe termen lung. În orice situație, ai încredere că astrele te vor ghida pe drumul bun, chiar dacă anumite lucruri nu ies, deocamdată, cum vrei tu. După-amiaza este potrivită unor activități culturale alături de cei dragi.

CAPRICORN

Capitolul financiar îți deschide săptămâna. Este o zi bună pentru a te ocupa de aspectele ce țin de banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile bancare. Pentru alții, moștenirile intră în discuție. Există anumite situații destul de incerte în acest segment, însă mantia divină te protejează întotdeauna. Recomandabil este să abordezi totul cu răbdare și discernământ. Unele chestiuni se vor lămuri sau rezolva în alte perioade mai bune.

VĂRSĂTOR

Relațiile parteneriale și colaborările intră în atenția ta astăzi. Beneficiezi de o susținere astrală excelentă pentru a te ocupa, pe îndelete, de acest lucruri. Cu toate că deja ți-ai stabilit direcțiile pe care vei merge de acum încolo în acest sens, ai senzația că unele aspecte îți scapă. Sunt încă multe necunoscute în toate tipurile de relații pe care le ai, astfel că se recomandă prudență și discernământ.

PEȘTI

Cheful de a munci este astăzi la cote înalte. Sunt posibile situații conflictuale, dar reușești să depășești totul cu bine. Factorul necunoscut este prezent, dar rabdarea și discernământul te ajută mult. La capitolul sănătate, influxurile astrale pot accentua anumite probleme, mai ales în zona picioarelor și a inimii. Dozează-ți eforturile, deoarece organismul tău este destul de obosit.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply