Get this Widget

Horoscop pentru luni, 18 martie 2019

0

BERBEC

Începi săptămâna vesel și cu dorința de aventură. Relația cu persoana iubită îți poate aduce neplăceri, așa încât fii atent la aceasta. Pe de altă parte, în functie de caz, copiii intră în sfera ta de interes. S-ar putea să-ți scadă încrederea în forțele proprii, însă sunt momente pasagere și nu ar trebui să le dai curs. Bine ar fi să te ocupi de o activitate dragă sufletului tău, lăsându-i pe ceilalți cu treburile lor.

TAUR

Te poți ocupa cu succes de activitățile gospodărești. Dialogurile cu membrii familiei sunt la ordinea zilei, însă notele discordante pot fi frecvente. Este nevoie de îmbunătățirea condițiilor din spatiul locativ sau de achiziționarea unei locuințe noi. Ar fi bine să faci o verificare a banilor și bunurilor patrimoniale. Mâna divină îți este alături, însă și discordia aproape. Spre seară organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

GEMENI

Prima zi a săptămânii îți aduce drumuri scurte. S-ar putea să fii nevoit să pleci la o rudă sau un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul tău. Fii deschis la noutăți, deoarece răsturnările de situație îți pot strica buna dispoziție. Pentru alții apar la orizont aspecte legate de școlarizare. Gândirea și comunicarea nu îți sunt susținute de astre, așa încât evită deciziile majore. Spre seară înconjoară-te de cei dragi.

RAC

O zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vrei mai mult decât îți permite bugetul disponibil, astrele îți transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie. Ar fi indicat să faci un bilanț al veniturilor din munca pe care o desfășori. O discuție cu un prieten te-ar putea ajuta să vezi lucrurile mai clar și să-ți trasezi noi direcții în acest sens. Spre seară, o plimbarea în aer liber face minuni.

LEU

Debordezi de energie și reușești să-i molipsești și pe cei din jur cu cheful tău de viață. Alcătuiește-ți un plan de activități pentru întreaga săptămână. Bine ar fi să incluzi în preocupările tale și anumite cursuri de dezvoltare personală și relațională. Nevoia de a te pune în valoare este evidentă, astfel ca ceva retușuri la propria-ți persoană ar fi binevenite. Poți cheltui ceva bani în acest sens, dar merită efortul.

FECIOARA

Chiar dacă este începutul săptămânii nu prea ești într-o stare bună de a te afirma în lume. Ocupă-te de activități ușoare și vorbește cât mai puțin. Problemele de sănătate îți pot crea neplăceri, dar știi despre ce este vorba și cum să le ameliorezi. În a doua parte a zilei te vei simți mult mai bine și vei reveni în mijlocul celor dragi. Discută cu un prieten apropiat despre carieră sau despre îmbunătățirea poziției tale sociale.

BALANȚA

Interesantă zi la capitolul prieteni. Aceștia roiesc în jurul tău, oferindu-ți idei, sfaturi sau informații diverse. Sunt destul de multe persoane false în jurul tău. Se recomandă să discerni cu prudență ce ți se spune, deoarece multe informații au scopul de a-ți crea neplăceri. Spre seară vrei să fii doar cu tine însuți, resimțind oboseala de peste zi. Odihnește-te mai mult și lasă deoparte grijile.

SCORPION

Începutul săptămânii îți aduce în atenție relația cu șefii. S-ar putea să fii convocat la o discuție importantă în legătură cu felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Există multe nemulțumiri și reproșuri din partea colegilor, însă fii atent la ce ți se spune. Susține-ți punctul de vedere cu prudență. Dacă ți se indică noi direcții de urmat în plan profesional, mai ales de către un șef, ia aminte și acționează în consecință.

SĂGETĂTOR

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale de astăzi. Există varianta să-îi programezi o călătorie în afara granițelor țării sau să fii nevoit să pleci departe. Relația cu străinătatea este destul de viciată, astfel că se recomandă prudență și discernământ. Răzgândirile pot fi frecvente. O persoană din anturajul tău îți poate oferi soluții sau sfaturi bune în privința pregătirii tale profesionale.

CAPRICORN

Banii și bunurile provenite de la alții te preocupă întreaga zi. În prima parte a zilei verifică situația datoriilor, taxelor și a relațiilor cu instituțiile financiare. Dacă ești implicat în colaborări s-ar putea să primești ceva bani în urma muncii depuse în acest sens. Totuși, suma te nemulțumește, astfel că este un moment bun de a-ți echilibra raportul eforturi-remunerație.

VĂRSĂTOR

Parteneriatele și relațiile ce derivă de aici îți aduc elemente noi. În urma discuțiilor cu partenerii ai putea fi tentat să rupi unele relații. Indicat ar fi să asculți ce au de zis ceilalți și să lași deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună. Fii realist și pastrează-ți calmul! De reținut că unii colaboratori nu îți sunt loiali. Poate ar trebui să te gândești la o reconfigurare totală a relațiilor.

PEȘTI

Treburile de la locul de muncă îți deschid săptămâna. Ai mult de lucru, relațiile colegiale sunt precare, astfel că trebuie să te bazezi doar pe tine însuți. Pe de altă parte, problemele de sănătate mai vechi pot ieși la iveală. Organismul tău este obosit și nu te prea ajută în desfășurarea activităților fizice. Recomandabil este să te ocupi de treburi ușoare. Spre seară te vei simți mai bine, iar cei dragi îți vor fi alături.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply