Get this Widget

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2019

0

BERBEC

Aspectele financiare îți deschid săptămâna. Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot rezolva chestiuni legate de moșteniri sau partaje specifice divorțului. La serviciu este multă forfotă, colegii îți sunt alături, dar șefii nu. Fii prudent, dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Spre finalul zilei, detașează-te de laturile materiale ale vieții și gândește-te la cele sfinte.

TAUR

Pentru tine este o zi interesantă la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile neînțelegeri în relația de cuplu, dar cu prudență și discernământ se pot depăși momentele delicate. Pe de altă parte, unele colaborări sau proiecte îți pot da bătăi de cap. Selectează-ți cu atenție activitățile și ține cont de ce îți dorești cu adevărat. După-amiază adună-i pe cei dragi la o șuetă.

GEMENI

Începi săptămâna cu treburile de la serviciu. Ai multe de făcut, dar organismul tău este cam obosit. Relațiile colegiale lasă mult de dorit, iar șefii nu prea sunt de găsit. Selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de activitățile ușoare. Sănătatea este vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. După-amaiză plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult.

RAC

Minunată zi pentru tine. Ești vesel, creativ, ai chef de viață, iar iubirea ocupă primul loc în preocupările tale. Relația cu persoana iubită poate cunoaște ceva fluctuații, dar nu sunt motive de îngrijorare. Alții se pot ocupa de copii și de problemele lor. Evită cheltuielile extravagante.  În a doua parte a zilei organizează o petrecere pentru cei dragi. Însă rezervă momente și pentru un hobby drag sufletului tău.

LEU

O zi care continuă aspectele familiale și domestice. Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți și se va putea cădea la pace pe orice temă. Se pot isca conflicte majore în casă datorită altora. Dorul de copilarie și personajele ei va fi la cote înalte, așa încât o discuție cu neamurile sau răsfoitul unui album cu fotografii de familie îți pot aduce clipe frumoase.

FECIOARA

Se pare ca vei fi nevoit să călătorești frecvent. Scopurile pot fi diverse, însă te vei alege cu ceva foloase. Pe de altă parte este o zi bună pentru a-ți îmbogăți palmaresul educativ cu studii. Îți sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare înscrierii sau finalizării unui curs. Fii prudent și ocupă-te pe îndelete de propria-ți instruire. Spre seară apar vești interesante.

BALANȚA

Cadourile și recompensele continuă să-ți vină și astăzi. Sunt momente bune pentru cumpărăturile zilnice, însă orientează-te doar spre strictul necesar. Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât recomandabil este să faci treburi ușoare. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber sau delectează-ți sufletul cu o carte bună.

SCORPION

Ești plin de energie, ai chef de tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de treburile tale. Astrele te sfătuiesc să-ți programezi vizite la saloanele de întreținere corporală sau cursuri de dezvoltare personală și relațională. Prietenii îți sunt alături, dar fii prudent. Nu divulga planurile tale de viitor. În a doua parte a zilei verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli.

SĂGETĂTOR

Starea ta de spirit fluctuează destul de mult astăzi. Sunt momente bune de a sta doar cu tine însuți și de a face o analiză minuțioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp. Se pare că punctele vulnerabile se află în zona carierei și a relațiilor parteneriale. Bine ar fi să-ți selectezi prioritățile și să ții cont doar de ce isi doreste sufletul tau. Foloseste remedii naturiste, plimba-te in aer liber și odihnește-te mai mult.

CAPRICORN
Relațiile cu prietenii sunt pe primul loc astăzi. Întâlniri, dialoguri, sfaturi – toate îți vin în ajutor. Unele informații sunt neplăcute sau alarmante, dar selectează doar ce îți este de folos momentan. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tău va reuși să lămurească lucrurile. În a doua parte a zilei, vizitează o galerie de artă, o biserică sau vizionează un film deosebit alături de cei dragi.

VĂRSĂTOR

Razele astrelor se oglindesc în zona carierei și a imaginii publice. Sunt posibile mici conflicte cu șefii sau autoritățile. Astfel, imaginea ta în ochii celorlalți va avea de suferit, dar sunt momente pasagere. Discordia se află în acest segment de viață, așa încât evită provocările și ocupă-te doar de îndatoririle tale. Spre sfârșitul zilei se recomandă plimbări în aer liber sau lecturi ușoare.

PEȘTI

Relațiile cu străinătatea alcătuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente favorabile pentru a face demersuri specifice unei călătorii departe de granițele țării, atât în scopuri de agrement, cât și în scopuri profesionale. Pentru alții se pot ivi probleme legate de studii universitare sau pe termen lung. În a doua parte a zilei se recomandă activități culturale. La serviciu pot apărea niscai neplăceri.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply