Get this Widget

Horoscop pentru luni, 22 iulie 2019

0

BERBEC

La începutul zilei ești destul de retras. Organismul îți dă semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă te-ar ajuta enorm. Atenție că domeniul profesional este destul de încercat, fiind nevoie să-ți îndrepți atenția și eforturile în acest sens. Spre seară te vei simți mai bine, îți revin cheful de viață și dorința de a fi în mijlocul celorlalți. Planifică-ți activități de întreținere corporală sau întâlniri cu prietenii.

TAUR

Astrele îți recomandă discreție și activități de rutină. Chiar dacă în primele ore ale zilei ești preocupat de prieteni, după-amiază dorința de retragere din forfota vieții va fi la cote înalte. Afecțiunile legate de aparatul osos te pot necăji, de aceea fii prudent. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Oferă-ți momente de relaxare în aer liber sau de meditații în locuri sfinte.

GEMENI

În prima parte a zilei este nevoie să te ocupi de sectorul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și colegii de serviciu, dar prudența, discernământul și temperanța te vor ajuta enorm. În partea a doua zilei se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu prietenii. S-ar putea ca unele informații aflate de la aceștia să te neliniștească sau sfaturile lor să nu îți fie pe plac. Ascultă ce ți se spune și aplică doar ce crezi de cuviință.

RAC

În prima parte a zilei îți sunt recomandate activitățile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Poți primi vești de la cineva aflat dincolo de granițele țării, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. După-amiază, bine ar fi să-ți îndrepți atenția către sectorul profesional. Un șef te poate chema la raport. Fii prudent, ascultă ce ți se reproșează și depune eforturile necesare pentru remedierea situației.

LEU
Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Funcție de caz, verifică-ți documentele bancare sau cele legate de moșteniri sau partaje. Este posibil să primești bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu băgare de seamă. În a doua parte a zilei se întrezăresc vești legate de străinătate. Ți se poate propune o călătorie în scop profesional. Pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de activități culturale.

FECIOARA

La începutul zilei, relațiile parteneriale îți pot da bătăi de cap. Este nevoie de o discuție serioasă cu partenerul de viață, întrucât există nemulțumiri mocnite de ambele părți. După-amiază se întrezăresc chestiuni financiare legate de banii și bunurile altora. Trebuie să-ți achiți toate datoriile, în special taxele, impozitele sau creditele bancare. De reținut că în acest segment de viață, răsturnările de situație pot fi frecvente.

BALANȚA

Tu ai multe și mărunte de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de precare, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă, însă spre seară te vei simți mai bine. În a doua parte a zilei este bine să-ți verifici relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Ai putea descoperi unele nereguli, însă analizează totul pe îndelete și decide în consecință.

SCORPION

Astăzi pari bine dispus, ai chef de glume, reușind să-i înveselești și pe cei din jur. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi. Dar, în a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Atenție că atât relațiile colegiale, cât și cele cu șefii sunt distorsionate. Recomandabil este să te ocupi serios de toate îndatoririle profesionale, bazându-te doar pe forțele tale.

SĂGETĂTOR

Gândurile tale sunt îndreptate astăzi către segmentul familial. În prima parte a zilei poți continua treburile casnice începute în weekend, însă ar fi bine să-i antrenezi și pe cei dragi în acestea. După-amiază se pare că vei avea de-a face cu persona iubită sau cu copiii. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau chiar despărțiri. Fii prudent, aplanează conflictele și spune tot ce ai pe suflet.

CAPRICORN

O zi în care se îmbină relațiile cu anturajul apropiat și cele familiale. Cineva dintre prieteni sau simple cunoștințe îți poate oferi sfaturi interesante referitoare la îmbunătățirea mediul domestic și al relațiilor cu membrii familiei. De asemenea, călătoriile și activitățile intelectuale sunt alte preocupări importante. Selectează prioritățile și fii prudent în toate. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că informațiile ajung defectuos la destinație. Evită dialogurile ample și luarea deciziilor importante.

VĂRSĂTOR

O zi în care banii și bunurile câștigate din munca proprie îți acaparează atenția, mai ales în primele ore. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăți legate de salarizarea de la un loc de muncă. După prânz vor interveni întâlniri cu neamurile și cu prietenii apropiați. Unii își vor destăinui problemele, în speranța că le vei întinde o mână de ajutor. Recomandabil este să fii prudent și să eviți implicarea în treburile altora.

PEȘTI

Ar trebui să te simți în formă. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi să te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine. În partea a doua a zilei, stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorități. Banii și implicațiile lor îți vor da bătăi de cap. Ești nemulțumit de salarizarea de la un loc de muncă, însa este nevoie să îți schimbi concepțiile referitoare la bani.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply